Aniston

How I met your Mother sæson 5

Suit up til femte sæson af Ted Mosbys jagt på den ægte kærlighed - og moderen til hans børn.

8 ud af 6 stjerner
How I met your Mother sæson 5
Hvor lang tid kan det tage at finde moderen til sine to børn? Og hvor sjovt kan det lige være at følge med i jagten på hende?

Svarene er: Ret lang tid og MEGET sjovt!

Femte sæson af "How I met your Mother" byder endnu engang på mislykkede dates, mærkelige forviklinger, betingelsesløs kærlighed, stærke venskaber og oceaner af virkeligt god underholdning!

Hysterisk morsomt rygestop
Femte sæson er blevet kaldt seriens hidtil sjoveste sæson. Og den er da også morsom, men den kan ikke helt måle sig med de foregående - overordnet set.

Den femte sæson af "How I met your Mother" indeholder nemlig det, til dato, sjoveste afsnit, der overhovedet er produceret i serien.

Uden af afsløre for meget, kan jeg løfte sløret for, at det handler om rygestop blandt hele vennegruppen, der pludseligt viser sig at være rygere - hvilket Ted farmand tidligere fuldstændigt har tilbageholdt for sine to teenagebørn.

Det hele giver en række meget morsomme scener, der giver mavekramper af grin!

Så tæt på
Slapsgiving vender naturligvis også tilbage i femte sæson, og så bryder Barney Stinson ud i en kærlighedshymne til sine jakkesæt, mens han overvejer, om han skal lægge dem på hylden til fordel for en lækker kvinde.

Barney og Robins forhold bliver endnu mere seriøst - indtil de går fra hinanden, eller gør de?? Og så møder Ted sin kommende hustrus bofælle, så vi er så så tæt på og dog så langt fra at se, hvem kvinden, der slog benene væk under Ted Mosby, er.

Sæsonen byder desuden på sjove guest stars såsom Tim Gunn, Jennifer Lopez, Carrie Underwood, Amanda Peet og Rachel Bilson.

"How I Met Your Mother - Sæson 5" er udkommet på dvd den 18. januar 2010.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce