Aniston

How I met your Mother sæson 2

Dejligt gensyn med nogle af tv's sjoveste venner.

9 ud af 6 stjerner
How I met your Mother sæson 2
SUIT UP! For nu er anden sæson af "How I met your Mother" landet i handlen.

I sæson et forlod vi vennerne, hvor Lily og Marshall netop havde sagt farvel til hinanden efter et forhold, der synes at have varet en evighed.

Nu er vi tilbage hos vennerne i New York, hvor intet er, som det tidligere var - mens alt alligevel er ved det gamle.

Teds drømmekvinde er stadig derude et sted - spørgsmålet er bare, hvem hun er? 

Er Robin Mrs. Right?


Serien "How I Met Your Mother" bliver fortalt i flashbacks og er en fantastisk sjov og uforudsigelig historie om, hvordan Ted møder sin soulmate og siger farvel til single-livets scoretricks, one-night-stands og forholds-fnidder.

Vennerne Marshall og Lilys bryllup lurer lige rundt om hjørnet, den uhyrligt upassende Barney er stadig helt igennem single, mens Teds flirt med Robin bliver mere alvorlig - men er hun overhovedet den rigtige for ham? 

Tingene ordner sig på sjoveste vis i denne dejligt friske og underholdende komedie. 

Dejligt gensyn med vennerne
Ligesom sæson 1 er anden sæson af "How I met your Mother" et yderst fornøjeligt møde med en gruppe yderst fornøjelige venner, der i den nye sæson synes endnu mere bekendte med hver deres helt specielle kendetegn og underligheder.

Hvorfor går Barney eksempelvis altid i jakkesæt - bortset fra, når han skal til begravelse? Hvorfor vil Lily og Marhall alligevel ikke giftes, når de har chancen? Hvorfor vil Robin ikke lade ordet gå videre til sportsværten? Og hvorfor har Ted så svært ved at indrette sin lejlighed uden hjælp fra sine eks-kærester? Og vigtigst af alt; Hvem er Teds udkårne?


Sæson 2 er en skøn ny sæson med 22 sjove afsnit, der desværre er alt for hurtigt set. Heldigvis er tredje sæson på trapperne...



"How I Met your Mother - sæson 2" er udkommet 5. oktober 2010.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce