Aniston

Hotels.com lancerer dedikeret Windows 8 app

Hotels.com lancerer nu to nye apps til Windows 8 - den ene specielt designet til mobilen og den anden specielt designet til Windows 8 tablet.

Hotels.com lancerer dedikeret Windows 8 app
Det skal være nemt at finde et hotel på farten. Og med Hotels.com’s nye Windows 8 apps er det muligt for hotelbookingportalens brugere at markere udvalgte sider, som linker siderne direkte til deres egen ”side”. Hvad enten det drejer sig om et bestemt hotel eller en kommende reservation, giver dette mulighed for øjeblikkeligt at få adgang til alle oplysningerne.

Det er også muligt at gå på opdagelse i forskellige lande og verdensdele direkte på siden, herunder Afrika, Asien og Europa, når man bruger den nye tablet app.

Herefter kan app’en dykke ned i specifik information om et valgt land og eventuel by, og den tilbyder inspiration til dem, der endnu ikke har taget stilling til deres feriemål.

Adgang til 200.000 hoteller via tablet eller mobil
Windows 8-lanceringen er det nyeste skud på stammen efter en travl periode med kundefokuserede innovationer fra Hotels.com’s mobilteam.

Lanceringen af mobilapp’en til
iOS og Android i maj 2011 markerede starten på en periode med hurtig vækst inden for mobilområdet for Hotels.com.

Dernæst fulgte lanceringen af en app til iPad i september 2011 og til Windows 7 i april 2012.

Og indtil nu er Hotels.com’s app blevet downloadet 15 millioner gange på verdensplan. De mobile platforme udgør dermed en betydelig og voksende del af forretningen.

Hotels.com’s apps tilbyder kunderne adgang til næsten 200.000 hoteller i hele verden, mere end 25.000 destinationer, over 20.000 sidste-minut-tilbud, mere end 7 millioner brugeranmeldelser og sidste-minut hotelværelser tæt på kundens placering.
ANNONCE
Del

Seneste nyt