Aniston

Hotel Rudolph

En skræmmende fortælling af debutanten Malene Kirkegaard.

5 ud af 6 stjerner
Hotel Rudolph
"Hotel Rudolph" er Malene Kirkegaards debutroman. Og hvilken en af slagsen! Man gyser (næsten) hele vejen i gennem og føler med fortællingens hovedperson, som er en af de eneste normale mennesker i miles omkreds - eller er hun?

En kvinde på flugt
I "Hotel Rudolph" er en ung kvinde på flugt fra sin mand, som over årene er blevet mere og mere psykopatisk.

Han startede ud med at være et meget betænksomt væsen, men han har siden udviklet sig til et jaloux sexmonster, der tror, at hovedpersonen, der i øvrigt hedder Anna, går i seng med andre mænd og flirter i ét væk.

Anna stikker derfor af sammen med sin lille søn Lui. Og selvom de egentlig ville drage langt væk, så ender de altså i Korsør, hvor Anna lejer sig ind på Hotel Rudolph. Først for en kort periode, og siden bliver stedet hendes nye hjem.

Korsørs hemmeligheder
Hendes mor har boet i Korsør, inden hun døde, og Anna beslutter sig for, at hun lige så godt kan finde ud af, hvem hendes mor egentlig var. Men hun ender med at finde ud af så meget mere end det.

Det var en pludselig indskydelse at stikke af fra manden, Lars, og det var en pludselig indskyldelse at køre til Korsør. Men dette sætter scenen for "Hotel Rudolph".

Den sadistiske og jaloux mand lader naturligvis ikke bare Anna og Lui stikke af, og Korsør lader ikke bare Anna finde ud af, hvad der egentlig skete med hendes mor, som blev fundet død ved vandet i Korsør.

Hård og svær at lægge fra sig
Vi følger Anna og hendes nye venner på "Hotel Rudolph" samt hendes nye fjender, der både består af hendes mand og de af Korsørs borgere, som kendte hendes mor.

Vi møder Hotel Rudolphs mørke hemmeligheder og de mennesker, som for alt i verden forsøger at holde Anna væk fra sandheden.

Alt i alt er "Hotel Rudolph" en super spændende thriller, der konstant bliver twistet, og som hele tiden holder læseren i udstrakt arm, fordi man ikke kan lure, om det er Anna, der er skingrende skør, eller hun rent faktisk ser og oplever det, hun fortæller om!

"Hotel Rudolph" er således lidt af  en mystisk roman, der lægger et puslespil frem, som er tæt på umuligt for læseren at samle. Samtidig er den skræmmende og ret hård, men den er samtidig  underholdende og enormt svær at lægge fra sig, når man først er godt i gang med den.


"Hotel Rudolph" er skrevet af Malene Kirkegaard og udkommet den 26. august 2011.
ANNONCE
Del

Seneste nyt