Aniston

horoskoper - vandtegn

Krebs, Skorpion, Fisk

horoskoper - vandtegn

Vandtegnene repræsenterer følelse og fantasi. De har stærke følelser som de lader sig styre af, og som påvirker deres liv i stor grad. De har en stor menneskelig indsigt og forståelse, især hvad det følelsesmæssige angår. 

Krebsen, 22. juni - 22. juliKrebsen har en trang til at beskytte sine nærmeste, for at kunne slappe af.

De der er født i krebsens tegn bør stræbe efter at finde en tryg "havn", hvor deres følsomhed kan slippes ud. Hvis krebsen ikke finder sådan en "havn" kan den blive domineret af det meget omklamrende aspekt af krebsens personlighed - undertrykte følelser og indebrændthed.

Krebs er meget foretagsomme, skarpsindige, selvsikre, og opfindsomme. De ved hvornår de skal nærme sig andre, og når de skal holde sig tilbage.

De har dog besvær med at skelne mellem den hårde, udadvendte side af deres personlighed og den bløde, indadvendte del. Det kan skabe humørsvingninger, og derfor kan det være svært for andre at vurdere hvordan krebsen vil reagere i forskellige situationer.

Årstid
Først på sommeren omkring midsommer, hvor de lange, varme dage dominerer.

Modsatte tegn
Krebsens modsatte tegn er stenbukken. Fra stenbukken kan krebsen lære, at sætte tingene ind i et passende perspektiv og at se realistisk på livet. Derudover kan krebsen lære at dømme rigtigt.

Positive egenskaber
Krebsen er sympatisk og venlig. Den beskytter sine nærmeste med en empatisk følsomhed.

Negative egenskaber
Krebsen har en tendens til enten at svælge i selvmedlidenhed, eller at vise overdreven hårdhed. Den kan være ude af stand til at give slip, og kan derfor virke dominerende.

Kan lide
Krebsen værdsætter sine hobbyer. Desuden er den meget glad for at sit hjem og sine børn, som den kan beskytte og elske.

Bryder sig ikke om
Krebsen er ikke vild med at modtage råd, hvad enten de er gode eller dårlige. Den bryder sig desuden ikke om modstand.

Mål
At lære at se fordomsfrit og balanceret på tingene.

Motto
Tålmodighed - tidevandet vil vende.

Kærlighed
Følelser spiller en vigtig rolle i krebsens liv. De er bange for at blive sårede og er altid forsvarsberedte, men hvis de først investerer i et forhold er de trofaste og kærlige partnere. De giver meget kærlighed og forventer at få det samme igen fra deres partner. De kan være besiddende og overbeskyttende, og har svært ved at sige farvel hvis et forhold går i stykker.

Erotik
Krebsens tilgang til erotik er meget lig det dyr der repræsenterer deres tegn: de foretrækker en sidelæns krabben, frem for at nærme sig målet direkte. De har ofte en instinktiv berøringsangst, men de kender selv til deres sårbarhed. De er meget omsorgsfulde, og glemmer ofte deres egne behov i deres omhu for partneren.

Type
Der er to typer krebs: Den ene yderlighed er typen med en slank krop og en afrundet mave. Hovedet kan være stort, og arme og ben næsten for lange til kroppen. Panden tilbøjelig til at rage ud over ansigtet. Kindbenene er markerede og høje, og øjnene små og sidder langt fra hinanden.

Den anden yderlighed besidder en blussende rundhed. Overkroppen er velbygget med brede skuldre og en fyldig brystkasse, mens underkroppen er mindre. Ansigtet er rundt og åbent med fyldige kinder. Øjnene er store og runde og munden bred.

Helbred 
Krebsen har let ved at blive følelsesmæssigt ophidset, selvom den kan virke meget kølig. Den er tilbøjelig til at gemme på bekymringer, og det kan føre til spændinger der igen kan føre til mavesår. Krebsen har en tendens til at spise for meget, derfor er fedme også en mulig helbredsrisiko. Desuden er vandophobning en anden almen lidelse for krebsen.


ANNONCE
horoskoper - vandtegn

Skorpion, 24. oktober - 22. november
Skorpioner er inderlige personligheder, yderst skarpsindige og medfølende overfor plagede eller svage mennesker.

Skorpioner som er meget følelsesfulde forstår og accepterer følelser og smerte som andre tegn ikke kan håndtere. Skorpioner går dog ikke af vejen for at udnytte deres forståelse for andre mennesker til egoistiske formål.

Skorpionen er det mest komplekse af alle tegnene, der også sættes i forbindelse med en "tre-delt" personlighed: Skorpion, ørn og fønix. Skorpiondelen illustreres ved selvdestruktiv opførsel, og en tendens til at være voldelig og ondskabsfuld.

Det andet aspekt, ørnen, besidder indsigt og en evne til at se hvad andre overser. De kan ofte se gennem skjulte motiver, hemmelige brister og sårbarhed.

De skorpioner der kan blande deres indsigt med medfølelse kan nå det tredje aspekt: fønixen. I en følelsesmæssig sammenhæng bliver skorpionen i stand til at selvdestruere, men igen at genopstå af asken.

Skorpionen kan pludselig finde på at stikke, uanset hvem der har såret dens følelser eller fornægtet dens stærke ønsker. Skorpionen er dog utroligt opofrende og beskyttende overfor sine nærmeste.

Årstid
Efterår, når livet på jordens overflade dør hen, ønsket om at gå under overfladen opstår, og kræfterne samles i planternes rod.

Modsatte tegn
Skorpionens modsatte tegn er tyren. Skorpionen kan herfra lære at sætte pris på forskellige menneskers talenter og at værdsætte dem. Ligesom skorpionen kan blive mere venlig mod sig selv og andre.

Positive egenskaber
Skorpionen er meget vedholdende og passioneret. Den har en magnetisk personlighed, og udviser stor forståelse for andre.

Negative egenskaber
Skorpionen kan være meget egensindig og hemmelighedsfuld, og næsten besat. Den har desuden en tendens til jalousi.

Kan lide
Skorpionen elsker at være med hvor tingene sker, og vil meget gerne deltage, hvis den føler det er meningsfuldt. Den er også glad for at få sandheden smidt på bordet, uanset hvor grum denne måtte være.

Bryder sig ikke om
Skorpionen er ikke interesseret i at få overfladiske oplysninger, eller at bruge tid på overfladiske forhold. Den bryder sig ikke om at modtage eller give komplimenter, og mest af alt hader den at blive udnyttet.

Mål
At lære at bruge sine talenter til at guide andre.

Motto
Sandheden er lyset.

Kærlighed
Når skorpionen forelsker sig gør de det fuldt ud. De viser deres fulde lidenskab, og det gør dem til uforglemmelige kærlighedspartnere. De tager deres forhold meget alvorligt, og har en tendens til jalousi.

Erotik
Skorpionen er tilbøjelig til at udnytte erotik som en mulighed for at udforske følelser, og til at søge en direkte forbindelse gennem sexakten. Skorpionen er yderst opmærksom på andres følelser, men værner om sine egne. Derfor kan den virke reserveret. Skorpioner er kendt som vidunderlige elskere.

Type
Skorpionen har ofte et bredt ansigt med en tung pande og tunge øjenbryn. Kindben og mund har en tendens til at være fyldige, og hagen er fast. Næsen er tit fremtrædende og øjnene har markerede og nedadhængende øjenlåg.
 
Helbred
 
Skorpionen har større styrke til at fornægte sig selv end andre. Hvis behovene undertrykkes kan der opstå vrede, smerter i den nederste del af ryggen og menstruationssmerter hos kvinder. Skorpionerne har også en tilbøjelighed til at få psykosomatiske lidelser. De er dog yderst energiske og kommer sig ofte hurtigt over sygdom. De er mådeholdne over deres spise-. Og drikkevaner, og de ryger og drikker enten heftigt eller er totalt afholdende.
 


ANNONCE
horoskoper - vandtegn

Fiskene, 19. februar - 20. marts
Fisken kan svinge meget i sit humør. Det ene øjeblik er den en varm, rolig lagune, det næste et vildt, frådende hav.

Fiskene forbindes med en sjælden sjette sans. De er drømmere i vid udstrækning, og meget elskelige personer. De viser medfølelse overfor deres omgivelser, men har også en tilbøjelighed til at drukne i selvmedlidenhed hvis de involveres for meget i andres problemer.

Fiskene har, i større grad end andre tegn, talenter der kan bruges til at udvikle deres personlighed. Fisken kan ikke bære at se andre lide, og de hjælper gerne andre så godt de kan. De er meget intuitive.

De kan have svært ved at lægge de mere dystre sider af deres personlighed fra sig, hvis de først har vist sig: martyr, offer, frelser eller redningsmand.

Fiskene har desuden en tendens til selvbedrag og at være lidt for fantasifulde, altså, at lyve. Fisken er den mest verdensfjerne af tegnene.

Årstid
Overgangen mellem vinter og forår. Her er trangen til at genopdage, omforme og live op igen.

Modsatte tegn
Fiskens modsatte tegn er jomfuen. Fra jomfruen kan fisken lære at overføre sin sensivitet ud i livet i mere praktiske former - og dermed udelukke tvivl, og opbygge selvsikkerhed omkring sine evner.

Positive egenskaber
Fisken er fuld af sympati, humor og medfølelse. De er drømmere, som man kun kan elske.

Negative egenskaber
Fisken kan virke kold hvis den er usikker, og har brug for en at se op til. Desuden kan fisken være depressiv og forvirret.

Kan lide
Fisken elsker at føle, at folk har brug for den. Den værner om sit privatliv, men er glad for at føle sig elsket. Den er en naturlig drømmer, og sætter derfor pris på romantik.

Bryder sig ikke om
Fisken kan ikke lide at befinde sig i en stor menneskemængde. Den har også et anstrengt forhold til autoriteter.

Mål
At lære meningen med fred gennem andre.

Motto
Jeg fornemmer.

Kærlighed
Fisken skelner skarpt mellem kærlighed og lidenskab, men har brug for begge dele. Fisken er romantisk, og kan virke sårbar. Men fisken klarer forskelligheder, problemer og tragedier godt. Mange fisk ser deres udkårne i et rosenrødt skær, og lukker af for partnerens fejl. At blive elsket betyder enormt meget for fisken, der derfor plejer sin partner med omhu.

Erotik
Fisken bruger ofte mere energi på den følelsesmæssige udfoldelse end den seksuelle. Det betyder dog ikke at fisken ikke er interesseret i sin lidenskab - den viser bare sin ægte kærlighed for partneren. Derfor kan fiskens partner også opleve, at forholdet tilfredsstiller alle dens behov.

Type
Et fyldigt, rundt ansigt med brede kindben og lav pande. Munden kan enten være rund og fyldigt eller tynd og uregelmæssig. De ser ofte mere klodset ud end den egentlig er. De har venlige øjne, og udstråler empati som de mennesker der kender til menneskelige sorger og skuffelser.

Helbred 
Fisk der føler sig elsket virker sunde. Hvis de føler sig uelsket har de en tilbøjelighed til at flygte fra usikkerheden, eventuelt igennem alkohol eller stoffer. Fiskens største problem er de følelsesmæssige usikkerheder, der kan føre den ind i depressioner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce