Aniston

Horoskoper - ildtegn

Vædder, Løve, Skytte

Horoskoper - ildtegn

Ildtegnene repræsenterer handlekraft og glæde, og de gnistrer af energi, optimisme og aktivitet. De er meget beslutsomme og foretagsomme, og kan tilmed være utålmodige overfor de mere eftertænksomme tegn.

Vædderen, 21. marts - 20. april
Vædderen har i mange kulturer været symbolet på mod. De er naturlige ledere, og sætter ofte skub i tingenes udvikling. De er evigt-unge, og leder dermed konstant efter et fast holdepunkt, eller en form for identitet.

Væddere er varme og lidenskabelige, og besidder en stor energi. Selvom de er utålmodige og hader forsinkelser, har de selv en tilbøjelighed til at udsætte hvad der skal gøres, hvis sagen ikke har deres interesse.

Generelt er væddere er glade, dynamiske og udadvendte mennesker, der på skyggesiden også kan være intolerante, utålmodige og over-følsomme.

Årstid
Forårsjævndøgn, hvor livet begynder: planter begynder at spire og træerne får knopper. Ligesom foråret selv, ser vædderen ofte frem og ikke tilbage.

Modsatte tegn
Vædderens modsatte tegn er vægten. Fra vægten kan vædderen lære at samarbejde, dele og sammenholde folk. Desuden kan vædderen lære at udtrykke sine ideer mere klart og taktfuldt overfor andre.

Positive egenskaber
Vædderen er meget entusiastisk og kaster sig ofte ud i impulsive handlinger med en naturlig selvsikkerhed. Karakteristisk for vædderen er desuden, at den er hurtigtænkende, uafhængig og dynamisk.

Negative egenskaber
Som det dyr der repræsenterer tegner, kan vædderen være pirrelig og temperamentsfuld. Den kan være utålmodig og selvcentret, hvilket fører til, at den ikke er en særligt betænksom diplomat.

Kan lide
Vædderen elsker spontane udfordringer og action - især hvis den vinder, og det gør den ofte, fordi den tror på sig selv og sine medfødte evner.

Bryder sig ikke om
At vente. Lange køer i supermarkedet kan få en vædder til at se rødt. Derudover ser den ikke med blide øjne på fejltagelser. Vædderen bryder sig ikke om inaktivitet, og hader at modtage råd fra andre.

Mål
At lære uselvisk kærlighed

Motto
Aldrig besejret

Kærlighed
Væddere forelsker sig ofte hovedkulds, og er ægte optimister, der aldrig gør noget halvt. Trods deres frembrusende og muntre ydre, er de dog også sårbare og sentimentale.

Erotik
Vædderen er måske det mest krævende tegn hvad sex angår, og den anspores ofte mere af begær end kærlighed - hvilket også gør vædderen til en spændende elsker.

Vædderens største problem i denne forbindelse kan være egoisme. Fordi den rives med af øjeblikket kan den udelukke forspillet, eller glemme at tage hensyn til partneren. Vædderen bør stræbe efter at finde en partner med samme seksuelle behov.

Type
Et langt, bredt ansigt med en høj pande, samt stærke og alligevel fintformede træk. Øjnene er livlige og ofte dybtliggende med markerede øjenbryn. Væddere er slanke, langlemmede mennesker, og samtidig ukompliceret robuste.

Helbred 
Vædderen kommer sig hurtigt over sygdomme. Men en af de typiske lidelser for vædderen er kraftige hovedpiner. Den kan også være tilbøjelig til at være humørsvingende og irritabel.

Vrede øger stress, og det kan påvirke blodforsyningen til hjerne og øjnene. Derfor bør vædderen undgå kaffe og hvidt sukker, da det kan påvirke nervesystemet. Vædderen har ikke store problemer med vægt, det er den alt for aktiv til.
 


ANNONCE
Horoskoper - ildtegn

Løven, 23. juli - 23. august
Løven er det royale tegn, der symboliserer lederskab. Løven udviser ofte mod og ærlighed, og forventer det samme fra andre. Men andre kan ikke nødvendigvis leve op til disse forventninger, og derfor er løvens liv ofte fyldt med skuffelser.

Der er en bemærkelsesværdig varme omkring løvens personlighed, der berører alle omkring den. Den har et hidsigt temperament, men er dog åben og ærlig.

Af alle tegnene er løven den der stræber mest efter, at blive et forbillede. Derfor er der fare for, at løven drukner i sin egen egocentricitet, og ikke formår at udvikle sig på det mere følelsesmæssige plan.

Løven er prangende og generøs, med en utrolig charme. Den er loyal og selvsikker, men kan dog blive mopset og såret hvis den bliver overset. Løver er udadvendte af natur, og elsker at blive set op til.

Årstid
Løvens årstid er højsommer, hvor dagene er varme og lange.

Modsatte tegn
Løvens modsatte tegn er vandmanden. Fra vandmanden kan løven lære omtanke for andre, at dele uden at være grådig, og af og til at afgive "rollen i centrum" til andre. Derudover kan løver lære at stå alene og at værdsætte sig selv.

Positive egenskaber
Løven er generøs og varmhjertet. Den er kreativ og lidenskabelig, med flair for drama. Løven fører sig også frem med en stolthed der er en elsket konge værdig.

Negative egenskaber
Løven har en tendens til at overdrive sin stolthed ind i det pompøse og intolerante. Arrogance er et af løvens brister, og det kan gøre den snobbet og tyrannisk.
 
Kan lide
Løver er specielt glad for at kaste sig ud i eventyr der kan give den materielle goder eller en stor portion af andres anseelse og beundring. Den er glad for børn, og kan underholde alle i timevis med sin hjertevarme og udadvendthed.

Bryder sig ikke om
Løven bryder sig ikke om at leve et kedeligt liv, hvor der er et sikkerhedsnet under alt hvad den foretager sig. Selvom løven selv kan være arrogant, er der dog ikke ét gram ondt skabt i den - og derfor hader den grusomhed og uretfærdighed.

Mål
At lære kærlighedens sande betydning

Motto
Sol, ikke skygge.

Kærlighed
Løvens store hjerte og varme følelser kender ingen grænser hvis den forelsker sig. Den sætter kærligheden over alt andet, og er trofast og loyal. Men den kan også overvælde partneren med tilbedelse.

Erotik
Løver er dramatiske, og udstråler en seksuel kraft som tiltrækker andre. De kaster sig helhjertet ud i sex, og kan være meget krævende. De elsker at blive beundret, og anstrenger sig derfor for at se godt ud. De er pålidelige elskere, som kan give den partneren fuldkommen seksuel tilfredsstillelse.

Type
Et fyldigt ansigt med en høj pande og høje kindben. Næsen er lang og lige, øjnene muntre, og munden velformet. Den har brede skuldre, en rank, selvsikker holdning. Håret er ofte fyldigt.

Helbred 
Løven elsker at blive værdsat, og nægter at tage den med ro. Afslappende ferier, motion og fornuftig kost vil derfor hjælpe på løvens helbred, hvor især hjerte og ryg er udsat.
 


ANNONCE
Horoskoper - ildtegn

Skytten, 23. november - 21. december
Skytten er optimist, fuld af overraskelser, energi og har en overvældende trang til at udforske ting. Den elsker at rejse, især fordi den er åben overfor nye indtryk.
 
Skytten kan lide mange skuffelser uden at anfægtes særligt, da den har et fremadrettet livssyn. Den har en stærk sans for retfærdighed, derfor forsvarer skytten ofte de svage i samfundet.

Målbevidst stræben er skyttens kendetegn - ofte stræben efter fantastiske oplevelser. Skytten siger præcis det den mener, men kan have en tendens til at moralisere og belære andre.

Årstid
Sent efterår og tidlig vinter, hvor frosten ligger på jorden, og livet går i stå. Her opstår ønsket om at forstå og filosofere.

Modsatte tegn
Skyttens modsatte tegn er vægten. Fra vægten kan skytten lære at tage hensyn, samt at lægge mærke til detaljer. Dermed kan skytten guide andre ved at inspirere frem for at belære.

Positive egenskaber
Skytten er en evig optimist, der imponerer andre med sin intellekt og joviale facon. Skytten er frihedselskende, og skuer fremad i stedet for at sumpe i gamle fejltagelser og skuffelser.

Negative egenskaber
Skyttens optimisme kan blinde den, og gøre den naiv, uforsigtig og taktløs. Skytten har derudover en tilbøjelighed til at benægte hvis den er ked af det, hvilket kan føre den ind i ukontrollerbare depressioner.

Kan lide
Skytten elsker at tage initiativ til nye projekter og rejser. Frihed står også højt på skyttens liste. Derudover er den glad for at filosofere, og dermed nå ind til emnets kerne.

Bryder sig ikke om
Skytten bryder sig ikke om, at føle sig bundet af rutiner eller andre forhold. Den irriteres over pessimisme og flueknepperi. Særligt hader den at blive tvunget til at afgive et løfte, da den kan føle, at det gør et indhug i dens frihed.

Mål
At få udrettet noget, frem for blot at tale om det.

Motto
Jeg ser målet, jeg når målet, derefter finder jeg et nyt.

Kærlighed
Som på mange andre punkter er skytten også fremadrettet i kærlighed. Den er også konventionel, og kan til tider virke kold. Dette skyldes, at skytten har svært ved at udtrykke sig, og er bange for at føle sig bundet. Den er dog varm og øm, og giver en sorgløs kærlighed.

Erotik
Skytten kan have en glubende appetit på sex, og kan i tilfælde fortsætte i timevis. Den har dog et behov for afholdenhed i perioder, for at komme til kræfter igen. Den hader at være bundet af rutine, er impulsiv og kaster sig med glæde ud spontane, lidenskabelige forhold.

Type
Langt, ovalt ansigt med en høj, bred pande og årvågne øjne. Munden er stor og smilende. Skytter er ofte stærke og høje, med kønne ansigter.

Helbred 
Skytter er kendt for deres energi. De kan dog også være dovne og forvente, at deres medfødte fysik kan klare en overdreven, ufornuftig kost. Den tager let på helbredsrisikoer, og kan kaste sig ud i voldsomme spise- eller drikkeorgier. Udvikler dette sig til en vane kan lever, hofte og lår tage skade.

Skytten har derudover en tendens til at være klodset, og kan i tilfælde tage skade ved at falde over, eller støde ind i ting.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce