Aniston

Horisont rejser inviterer

Horisont Rejser afholder Rejsedag den 6. dec. med foredrag om rejsedestinationer forår/sommer 09.

Horisont rejser inviterer
Du kan møde tidligere hofmarskal Søren Haslund Christensen, der fortæller om Mongoliet, hvortil han er rejseguide for en gruppe i sommeren 2009. Rejsen går i sporene på den tidlige danske Mongoliet-ekspedition, der i 1920'erne blev ledet af Henning Haslund Christensen. Søren Haslund Christensen har tidligere bl.a. eskorteret Kronprins Frederik i Mongoliet.

Derudover kan du høre tv-reporteren Jens Nauntofte fortælle om Israel, hvorfra han igennem en menneskealder har sendt sine analyser hjem til de danske tv-seere. Jens Nauntofte og Maria Stenz vil i marts lede en rejse til Israel, hvor en lille esklusiv gruppe får indblik i en tv-reporters liv og hvor gruppen skal møde en række lokale, der vil fortælle om forholdene i Israel i dag. Gruppen skal desuden se en række af de steder, hvorfra Jens Nauntofte har sendt sine tv-reportager hjem til tv-a.
ANNONCE
Horisont rejser inviterer
Danmarks tidligere ambassadør i Argentina, Leif Donde vil fortælle om sin rejse dertil i februar 2009. På rejsen vil ambassadøren trække på en række af sine mange kontakter i landet, der vil møde gruppen og fortælle deres version om forholdene i Argentina. Rejsen er den store Argentina-rejse, der både indeholder Tangoens Buenos Aires, Ildlandet/Patagonien i syd, vinhøsten i Mendoza og vandfaldene i Iguazu.  

Er du til te? Så er vores te-rundrejse til Kina måske noget du vil høre mere om og her vil tidligere kina-korrespondent Christina Boutrup fortælle om sin meget spændende te-rundrejse i Kina, hvor gruppen skal besøge te-plantager, plukke te og høre historien bag den ældgamle te-kultur.  

Desuden er der foredrag om Iran, Buddhismens Thailand og New York.  

Mere information på www.horisontrejser.dk, hvor man kan læse hele programmet og tilmelde sig. Der er gratis adgang.  

Gå direkte til programmet: http://www.horisontrejser.dk/index.php?mod=main&top=0&parent=0&id=88
ANNONCE
Del

Seneste nyt