Aniston

Hop med på bølgen og lær at strikke

Strikning er et fænomen, der er eksisteret i mange år, men det har ofte været noget, som kun de ældre beskæftigede sig med. Dette er dog ved at ændre sig, det er nemlig blevet mere og mere moderne at strikke, og det breder sig lige så stille ud blandt de unge. Noget af det skyldes måske, at nogle af de ting, du kan strikke, er mere bæredygtige. Du kan for eksempel strikke dine egne vatrondeller, som i modsætning til de normale kan genbruges. 

Sådan lærer du at strikke

Strikning er egentlig noget lettere, end du måske regner med. Langt de fleste ting, du strikker, består kun af ret- og vrangmasker, så så snart du kan dem, er du rigtig godt med. Disse kan du nemt lære fra forskellige videoer på YouTube, og så vil du snart være i stand til at strikke helt af dig selv. Du kan starte i det små med en karklude og så bevæge dig henimod et tørklæde, en hue eller en striktrøje. Når du er ved at have styr på det efter et par forsøg, er der forskellige ting, du kan gøre for at få det bedste resultat. Dette dækker blandt over at få valgt det rigtige garn, alt efter hvad du skal lave. Det kan blandt andet være en trøje, som gerne skal være rigtig blød. Til dette kan du for eksempel bruge mohair garn, du kan nemlig få et silkeblødt strikkeresultat med mohair garn. Du kan også vælge andre former for garn, som er lidt grovere i det, hvis du synes, det er rarere. 

Det er hyggeligt at strikke

Der kan skabes en del hygge omkring strikning, det er noget, du kan gøre i selskab med andre, og noget du kan gøre alene. Fordelen er også, at du kan gøre det, mens du for eksempel ser tv. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce