Aniston

Honey Bronze

The Body Shop giver et bi-drag.

Honey Bronze
Albert Einstein sagde: 'Hvis honningbierne uddør, følger menneskerne efter om 4 år'.
 
Det var vise, men ikke så betryggende ord fra den kloge mand - særligt ikke, når man ser på det kraftigt dalende antal honningbier verden over!
 
Honningbierne har brug for en hjælpende hånd, og det har The Body Shop besluttet sig for at give dem.

De har derfor indgået et samarbejde med Dansk Biavlerforening i forbindelse med lanceringen af Yhe Body Shops nye Honey Bronze Serie.

Serien indeholder Community Fair Trade honning fra Etiopien og bivoks fra Cameroun.

Giv et bi-drag
I perioden 7. juli til 10. august donerer du 15 kr., hver gang du køber et produkt fra Honey Bronze-serien.

Og så længe lager haves, får du også en pose bi-venlige frø med i købet.

Ved at plante dem i haven eller altankassen giver du bedre muligheder for honningbierne.

Den uforklarlige bi-død
Man ved ikke, hvorfor bibestanden falder, og der er mange teorier om grunden lige fra stråling fra mobiler til en særlig mide, der slår bierne ihjel.

Derfor laver Dansk Biavlerforening et projekt, der skal afklare biernes fødegrundlag, og som på sigt giver biavlerne en ide om, hvorfor bierne dør.
 
Men der er altså masser af skøn honning i Honey Bronze-serien fra The Body Shop. Det er i øvrigt en fugtgivende makeup-serie, der giver dig et smukt og gyldent look, og den er ideel, hvis du ønsker et gyldent strejf eller en dybere gylden farve.
 
I serien fås:
 
Honey Bronze Shimmering Dry Oil (175,00) en kropsolie, der tilfører huden et naturligt bronzefarvet glimmerskær. Den er langtidsvarende og giver ingen striber.
 
Honey Bronze Brilliance Powder (145,00) glimmerpudder med integreret børste. Den kan anvendes på kinder og kavalergang og efterlader huden med en flot glød.
 
Honey Bronze Bronzing Gel For Face (115,00) en let fugtgivende bronzer gelé, der passer til alle hudtyper og giver huden et ensartet og naturligt honninggyldent skær.
 
Honey Bronze Bronzing Powder (125,00) en fast bronzepudder, der tilfører din hud en mat, naturlig glød.
 
Honey Bronze Lip Nectar (95,00) er to perfekte lip gloss, der matcher bronze-looket og er ideelle til soludtørrede læber.
 
Med Honey Bronze produkterne gavner du både honningbierne i Danmark og i Etiopien. Det kan man kalde skønhed med omtanke.

Spurt ned i The Body Shop, og giv en hånd til de små bier!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce