Aniston

Homodisko i Århus skifter koncept

Åbning af nyt tilbud til homoseksuelle i Østjylland modtages af diskotek Blender som en længeventet mulighed for at skifte koncept.

Thomas Hintze, indehaver af diskotek Blender, udtaler: "Da vi etablerede diskotek Blender, havde vi nogle klare visioner for, hvordan stedet skulle udvikle sig. Da PAN desværre lukkede, var vi nødsagede til at tilpasse vores koncept til at kunne tilgodese alle altid. Og det er svært. Med åbningen af endnu et homosted i Århus, ser vi en god mulighed for at kunne realisere vore oprindelige planer".
ANNONCE
Homodisko i Århus skifter koncept
Planerne vil blive realiserede i etaper over den næste måned. Sidste etape bliver konceptet "BLENDER REPUBLIC", der henvender sig til unge fra 18 år af begge køn. Musikprofilen vil blive ændret markant fra nu at være allround med få aktuelle hits på førstesalen til at være tidens hits i upbeat tempo. Der vil komme flere dansepodier og aftenerne vil blive krydret med flere events og andre spændende tiltag. For at sikre det hele kommer til at passe til målgruppen, er der blevet ansat to nye bestyrere, der får det overordnede ansvar for disse aftener. Det er Theis Smedegaard og Casper Aagaard. Første gang BLENDER REPUBLIC afvikles er fredag, den 27. februar 2009.

Blender vil om lørdagen introducere et nyt koncept med hurtig-barer, eksklusive cocktails på anden sal, samt en kælder der er frækkere end politiet tillader: JAILBAR! Jailbar er Århus' nye sted kun for mænd. Aldersgrænsen hæves derfor for begge køn om lørdagen til 21 år, hvorforfor det er ekstra vigtigt, at vore gæster fremover har billed-ID med for at være sikre på at komme ind. Der er ligeledes ansat to bestyrere til at stå for blender om lørdagen - og herunder især introduktionen af Jailbar, cocktailloungen og de nye hurtigbarer. Det er Heino Jeppesen og Michael Jessen. Den nye aldersgrænse og hurtigbarer mv. starter fra den 14. februar 2009.

Endeligt etableres CLUB BLENDER. Club Blender bliver eventorganisationen, der vil arrangere forskellige oplevelser på Blender såvel som ude af huset.

Alle ændringerne bakkes op af kampagner på bl.a. boyfriend.dk, girlfriend.dk og Out and About hvor der gøres reklame for de specifikke arrangementer, ligesom man på www.blender-aarhus.dk, løbende vil kunne følge med i alle de nye aktiviteter.

"På BLENDER er vi glade for endnu et sted, som henvender sig til homoseksuelle. Det er for mig en stor glæde at andre vil være med til at skabe liv i Århus. Jo flere steder, des flere folk og dermed bedre muligheder", afslutter Thomas Hintze.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce