Aniston

Holder du lige øje med mit diadem?

Vind bogen til alle, der ikke er bange for hverdagen.

Holder du lige øje med mit diadem?
I Julia Lahmes helt nye bog "Holder du lige øje med mit diadem? Så passer jeg hverdagen imens" har den velskrivende blogger, kommunikatør, klummeskribent og mor samlet både nye tekster og tidligere trykte klummer, der handler om hverdagen - den hverdag, som vi alle ind imellem er ved at drukne i. 

Imponerende kvinder, der lykkes med at takle hverdagen
I "Holder du lige øje med mit diadem? Så passer jeg hverdagen imens" gør Julia Lahme, hvad hun kan for at undgå at begå majestætsfornærmelse, men hun har måttet lade kapitel 2 være et åbent brev til Kronprinsessen med en bøn om at være mere loyal over for sine danske medsøstre.

For dem, der virkelig imponerer Julia, er de kvinder, der lykkes med at takle hverdagen.

Livet gør nogle gange ondt
At hverdagen ikke nødvendigvis kan coaches på plads, at der ikke findes quick fixes i det moderne kvindeliv, og at livet ind imellem bare gør ondt, er Julia Lahmes grundholdning.

Men hun er også overbevist om, at kærligheden overvinder alt, fra nullermænd på størrelse med schäferhunde til for mange hverdage i træk.

En søstersolidarisk erklæring
"Holder du lige øje med mit diadem? Så passer jeg hverdagen imens" er en søstersolidarisk erklæring til alle de kvinder, der står midt mellem aftensmad, manglende søvn og professionelle ambitioner og bare gerne vil have fem minutter til at lægge neglelakken på inden mødet i morgen.


"Holder du lige øje med mit diadem? Så passer jeg hverdagen imens" er udkommet 24. november 2011.Vind Julia Lahmes nye bog
Du har nu chancen for at vinde Julia Lahmes helt nye bog "Holder du lige øje med mit diadem? - Så passer jeg hverdagen imens" her på Aniston.dk frem til den 15. december 2011.

Svar blot på nedenstående spørgsmål, og du deltager i lodtrækningen.


Vinderne får direkte besked!
Del