Aniston

Holder du jul alene?

Frygt ej, her er nogle alternativer, så du stadig kan få en hyggelig jul.

Flere og flere er indenfor de sidste par år begyndt at holde jul for sig selv. Nogle har ikke familie, nogle har ingen bekendte, og andre har bare ikke lyst.

Hvis du ikke er en af dem der lige tager en smuttur til Thailand når Juleferien begynder, og er i julestemning men bare ikke har råd, eller lyst til at holde med dem du kender er der masser af muligheder.

Røde Kors er en af de orginanisationer der yder en ekstra indsats.
Ifølge dem er julen faktisk en af de travleste højtider. De skriver på deres hjemmeside:
"Juletiden er en af vore travleste højtider. Og det er en tid, hvor det er ekstra vigtigt at yde en medmenneskelig indsats og støtte. Det er langt fra alle, der har nogen at dele højtiden med, og det vil vi gerne gøre noget ved. Vi vil være med til at skabe rammerne for, at juleglæden og -varmen også kan mærkes af dem, der føler sig alene.
ANNONCE
Holder du jul alene?
Derfor afholder vi en række arrangementer i julemåneden, som alle på hver deres måde er med til at bringe lidt lys og glæde i en ellers mørk tid for nogen."

Den 24. december kl. 11.00 Bliver dørene endnu en gang slået op for den årlige juletræsfest. Festen er for ensomme, eneforsøgerer og familier uden netværk og afholdes i København. Der bydes på traditionel julemiddag, underholdning for voksne og børn, sang og dans om juletræet. Hele arrangementet bæres af de godt 30 frivillige hjælpere, der sørger for underholdning, servering og at snakken går ved bordene.
Også i natherberget er der dømt julestemning. Den 24. december fejres julaften i natherberget, hvor der også vil være frivillige. Desuden sørger de frivillige på natherberget  for, at ingen skal gå forgæves i juletiden og holder døgnåbent fra den 22. december kl. 15 og helt frem til den 2. januar kl. 9.

Derudover har de turtjenesten, der sørger for transport og
Frelsens hær og andre nødhjælps organisationer har også jule arrangementer rundt om i landet, hvor man kan møde op ganske anonym og fejre en hyggelig aften. Hvem ved måske finder man nogle man kan holde jul med de efterfølgende år??

Andre muligheder kunne også være at lave opslag i diverse forums, og se om der var andre man kunne fristes til at holde jul sammen med. Mange kirker har også julearrangementer, men jeg kunne forestille mig man skulle være rimelig troende for at synes det var hyggeligt, på den anden side kunne det jo også være man fik troen tilbage?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce