Aniston

Hold din bolig ren og sund

Boligen skal holdes ren, smuk og sund. Det betyder ikke bare, at der på jævnlig basis skal gøres rent og ryddes op. En gang i måneden, kvartal eller halve år skal der ses til de mindre store og store problemer i boligen.  
Alle de problemer, som man i hverdagens jag let at komme til at gå forbi. Pludselig bliver skimmelsvamp, en ødelagt garagedør eller en misfarvet væg en del af boligen. Det må ikke ske. Derfor skal altid huske at holde store rengøringsdag, hvor du går boligen efter i sømmene.  

Undersøg boligen 

Undersøg boligen er måske for meget sagt for de fleste. Vi kender alle sammen til de ting i boligen, som ikke burde være på den måde, de er på nuværende tidspunkt. Vi glemmer måske alt om den ødelagte garagedør, som dagene skrider frem.  
Derfor er det første tip, at du skriver alle de store og mindre store rengørings- som funktionelle udfordringer, der er i boligen, ned på et stykke papir.  
Det lyder ikke som en store og imponerende ide, der skal redde dit hjem. Men dit skimmelsvamp forsvinder først, når du er opmærksom på, at der en dag skal gøres noget ved problemet.  

Hjælp fra familien 

Har du derimod svært ved at se, hvad der skal gøres rent, smides ud eller have en kærlig hånd, kan du altid søge hjælp.  
Er der en gæst, som du altid kan være sikker på, kan udpege de store udfordringer i boligen, er det din familie. Det kan være far, mor, tante, bror osv. Alle familier har en eller flere, som ikke kan lade være med lige at komme med en kommentar.  
Udnyt det til din fordel - og husk at skrive ned.  

Gør noget ved problemerne 

Nu har du fået slået øjnene op for de problemer, der er i boligen. Næste skridt er så, at der faktisk skal gøres noget ved de mange problemer.  
Hvis det er skimmelsvamp, skal boligen under behandling fra professionelle. Hvis det er en ødelagt garageport, skal der kontaktes en håndværker eller sættes en weekend af til at fikse garagen.  
Planlægning er din ven her. Problemerne går ikke væk af, at man siger - der ser jeg på snart. Der skal en faktisk dato på, så der er sat tid af til faktisk at skulle fikse problemet.  
Sådan får du en sund og ren bolig. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce