Aniston

Hold da helt hus!

A-Z-guide til enhver husmoder - eller os, der vil springe over, hvor gærdet er lidt lavere.

4 ud af 6 stjerner
Hold da helt hus!
"Ægte dovenskab er at gøre tingene rigtigt første gang!" 

Der er med andre ord ingen grund til at vaske den samme bluse fem gange, fordi du ikke kan få pletten ud. Du kan bare bruge den rette pletfjernermetode første gang!

Det er mottoet bag den nye husmoderguide "Hold da helt hus! - De bedste husmodertips til en renere og lettere hverdag", som er skrevet af to unge husmødre, der begge er vokset op i Vestjylland i familier, der har gjort tingene på den gammeldaws facon.

Husmoderbiblen
"Hold da helt hus!" er en husholderbibel, og det lyder måske så kedeligt og gammeldags, men ikke desto mindre så har alle brug for at fjerne en plet fra sofaen, stoppe en omgang næseblod eller vaske satin en gang i mellem - og det uanset, om man bare er sig selv og bor i en 1-værelses, eller man er mor til fem og har have, bil og stakkevis af vasketøj.

Ann-Alicia Thunbo Ilskov og Julie Skals bog om at holde hus (eller lejlighed eller kollegieværelse) handler også, udover rengøringstips, om at mindske mados, lindre lugten fra blespanden og dulme bistikket. Den handler med andre ord om livskvalitet - og om at gøre tingene rigtig første gang.

Når man ikke har tipsene med fra mormor
Mange af tipsene kender man. Måske har man dog glemt dem. Men det er den slags tips og know-how, som ofte er gået i arv fra bedstemor, til mor og så til dig, men som du måske ikke har top-of-mind længere, fordi der nu findes en variant af Cillit-Bang til det hele.

Rådene i bogen kan dog fuldføres uden de store udskrivninger og med meget af de, det fleste allerede har på hylderne i hjemmet.

Det er således en meget enkelt bog med råd til, hvordan du nemt og billigt holder hus.

"Hold da helt hus!" er således ikke specielt underholdende eller har en wow-effekt, men en bog som denne er guld værd på hylden - og en oplagt gave fra mor til søn eller datter, når flyttekasserne skal pakkes for første gang.


"Hold da helt hus!" er udarbejdet af Ann-Alicia Thunbo Ilskov & Julie Skals og udgivet af Politikens Forlag den 29. marts 2012.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce