Aniston

H&M Exclusive Conscious Kollektion 2012

Med ekstravagante gulvlange kjoler og korte farverige cocktailkjoler.

H&M, Fotograf Kacper Kasprzyk - H&M Exclusive Conscious Kollektion 2012 H&M, Fotograf Kacper Kasprzyk
Den svenske highstreet kæde H&M lancerer igen en ny kollektionen, som kun H&M kan gøre det.

Denne gang er det en kollektion eksklusiv glamourkollektionen med alt, hvad det indebærer af luksuriøse elementer fra det glamouriøse univers.

Fra ekstravagante gulvlange kjoler og elegante cocktailkjoler til feminine corsager, blomster, korte figursyede blazere, et enkelt jakkesæt (hvor de traditionelle bukser er skiftet ud med shorts). Alt sammen kombineret med gennemtrængende blokfarver, sarte pudderfarver, elegance og bæredygtige materialer (som økologisk bomuld og genbrug af polyester).

H&M's nye kollektion indeholder endda enkelte kjoler, der er så ekstravagante, at de ikke forlader fest- eller gallagarberoben. Andre er så fine, men alligevel alsidige, at de, med den rigtige sammensætning, sagtens kunne tilføjes den glamourinspirede del af hverdagsgarderoben. 

Ren eksklusivitet, glamour og bæredygtighed.


Den eksklusive H&M kollektion er inspireret af det glamouriøse "røde løber look", som efter sigende skulle være lige så spændende for inkarnerede modenørder som selve catwalken. 

Kollektionen, der vil være tilgængelig fra d. 12 april,  er ikke kun eksklusiv af udseende, men vil også kun vil være tilgængelig i omkring 100 udvalgte butikker på verdensplan. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE