Aniston

Høje hæle hitter

Hos danske piger

PRESSEMEDDELELSE

Er du også glad for høje, sexede hæle, når du skal i byen og eventuelt score en fyr? Så tænk dig lige om en ekstra gang, inden du ifører dig dem, og springer ud i byen og på dansegulvet.
Høje hæle hitter
Ny undersøgelse viser, at høje hæle er et hit til hverdag og fest hos danske piger helt ned til 12 år. Men selvom de sexede stylter øger chancen for at score drømmeprinsen, så øger de desværre også risikoen for alvorlige behandlingskrævende fod-, knæ- og rygproblemer.

Heldigvis er der hjælp at hente for alle stiletaddicts i de mange produkter på markedet, der er designet til at forebygge og afhjælpe problemer.

Knap to ud af tre danske piger går regelmæssigt med højhælede sko - hver fjerde endda dagligt eller en til to gange om ugen.

Men det er ikke omkostningsfrit for pigerne. Mange lider nemlig af gener, der kan udvikle sig til alvorlige fod-, knæ-, og rygproblemer, hver gang de ifører sig høje hæle.

Alligevel vil pigerne ikke give afkald på stiletterne i skabet. Det er hovedkonklusionen i en ny landsdækkende undersøgelse gennemført for Compeed Style SOS.

Så tag nu lige at passe på jer selv tøser!
ANNONCE
Del

Seneste nyt