Aniston

Hjul, tricks og type: Sådan vælger du det rigtige løbehjul

Drømmer du om et toptunet løbehjul, som du kan lave en masse fede tricks på? Det er populært som aldrig før at investere i et smart trick løbehjul, men som med så meget andet, er det en god ide at gøre dig nogle overvejelser, inden du farer ud og investerer. 

For hvilket trick løbehjul skal du egentlig vælge? Og hvilke overvejelser skal du gøre dig, så du ender med at købe det helt rigtige løbehjul, hvor du kan komme til at lave de tricks, du allerede ser for dit indre blik? 

Løbehjul hjul - hvad er forskellene på de forskellige slags? 

Når du skal vælge dit første løbehjul til at lave tricks på, er der forskellige ting, du med fordel kan overveje. Hvilke løbehjul hjul kunne du for eksempel tænke dig, der skulle være på det? 

Ofte har løbehjul hjul en størrelse, der enten hedder: 

  • 110 mm i diameter
  • 115 mm i diameter 
  • 120 mm i diameter
ANNONCE

Størrelsesforskellen på dem er ikke stor, men overvej alligevel, hvad der passer bedst til dig. Du kan med fordel også kigge på, hvilket mønster i dit løbehjul hjul du foretrækker? 

Nogle løbehjul hjul er helt sorte, andre har masser af farver eller et specielt mønster. Dit løbehjul hjul har derfor meget at sige i forhold til, hvilket udtryk hele dit løbehjul har. Der er også forskellige materialer, hvor hårde hjul er gode til tricks, mens bløde gummihjul er bedre til transport. 

Hvilken type trick løbehjul er bedst at købe som det første?

Hvis du er helt grøn indenfor den store verden af trick løbehjul, er det fuldt forståeligt, hvis du synes det er svært at finde ud af, hvilket trick løbehjul du skal købe som det første. 

For at besvare det spørgsmål bør du overveje, hvad du gerne vil bruge dit trick løbehjul til. 

Er det udelukkende som transportmiddel, eller drømmer du om at bruge og dyrke det som en sport? 

Det kan også være, du bare gerne vil have et trick løbehjul, som kan bruges til hygge og sjov med vennerne. 

Uanset hvad du sætter dig for, dit trick løbehjul skal bruges til, findes der heldigvis masser af forskellige modeller, så du kan lige præcis det, der falder i din smag.  

Start i det små - du kan altid opgradere

De forskellige trick løbehjul findes i vidt forskellige priser. Det er derfor en god ide, at du gør dig tankerne om, hvor meget du tænker at bruge det, før du køber et. 

Er det mest til at hygge med og lave lidt mindre tricks sammen med dine venner på, er der ingen grund til at bruge en hel formue på dit trick løbehjul. Er det til gengæld planen, at der skal lægges en hel del tid og kræfter i at lave en masse fede tricks på dit løbehjul, er det en god investering at købe et trick løbehjul, der er en tand dyrere. 

Det er dog altid en god idé at starte med et, der ikke koster en formue. Du kan altid opgradere dit løbehjul med nye hjul, bars eller andet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce