Aniston

Hjerte i vente

En af vore tidligere skribenter, har debuteret med sin forfatterkarriere.

6 ud af 6 stjerner
Og resultatet er rammende og tankevækkende.
Hjerte i vente
Okay enig, tanken om at blive revet tilbage i en 14-årig piges liv, virker måske ikke just tankevækkende. Når man så tilføjer kærestesorger til dette scenarie, er det lige før man får lyst til at himle med øjnene.

Men... "Hjerte i vente" er skrevet af 22-årige Camilla Wandahl, Aniston.dk's tidligere skribent, og skildrer det hele ud fra en moden og objektiv tilgang til det at være 14 år, have en lillesøster der er på randen til at dø, med alle tanker og følelser der hører til, samt forelskelse og veninder som vi alle selv i en moden alder, går og kæmper med.

For mit vedkommende, ville jeg nok ikke havde bidt synderligt mærke i bogens cover på hylden nede i Bog & Ide, men jeg sad alligevel og græd på hele familiens vegne i slutningen, da den virkelig prikkede til noget ikke engang en dokumentar om samme emne, formår at gøre ved mig.

Historien er egentlig ganske simpel, pige har det dårligt, pige får en kæreste der er forelsket i hende, pige er forelsket i en anden, pige bliver uvenner med sin bedste veninde og oveni alt det hænger der en stor mørk skygge over hele fortællingen, en skygge der betegnes som Vente og har stor betydning for hele familien.

Hjerte i Vente er i bund og grund en storslået roman, med nogle twists. Man får følelserne blandet ind i det ræs, der foregår i den stakkels Grys liv, men jeg synes desværre ikke den efterlader mig den vilde oplevelse bagefter. Jeg blev dog imponeret over, at skrivestilen alligevel formår at fange en læser, der ikke tilhører samme aldersgruppe som hovedpersonen.

Bogen er udgivet af Høst og Søn, 184 sider. Pris 199,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce