Aniston

Hjernen

5 Brugbare argumenter - om kvinder og mænds hjerner

1. Undre du dig over, hvorfor en mand ofte kan svare på ALT? Men rolig, for når svaret ikke nødvendigvis er rigtigt, så er det fordi mænds hjerner bilder dem ind, at de er klogere end kvinder.

I gennemsnit har mænd nemlig ca. 4 milliarder flere hjerneceller end kvinder, men til gengæld er kvinder generelt 3 % mere intelligente end mænd. Ta" den, drenge.

2. Når en mand skal barbere sig, kan han ikke koncentrere sig om andet end dét.

Hvis du taler til ham, så kommer han garanteret til at skære sig, og så har vi balladen. En kvinde derimod kan både tale i telefon, lægge makeup og køre i bil på samme tid. Det er videnskabeligt bevist, at mænds hjerner er programmeret til at gøre én ting ad gangen, mens kvinders hjerner kan gøre flere forskellige tinge på en gang.

3. Undersøgelser viser, at venstre hjernehalvdel udvikles hurtigere hos piger end hos drenge. Det betyder, at pigerne taler og læser hurtigere end deres brødre.

Dette forklarer også, hvorfor talepædagoger har så lange ventelister med drenge... Og at din kæreste altid har svært ved at formulere sig, når talen falder på følelser.

4. Har du svært ved at finde vej på Kraks-kortet, og ender din anvisning altid med en kringlet omvej? Så er forklaringen her. Kvinder sans for at forestille sig tings form, proportioner, bevægelse og geografi er nemlig ikke særlig udviklet i forhold til mænds rumsans.

De første handyr på jorden skulle jo finde vej til byttet, mens hundyrene blev hjemme i hulen og passede afkommet.

5. Undre du dig også over, hvor ofte din kæreste spørger om, hvor piskeriset eller salatskålen er henne?

Forklaringen er simpel. Mænds slimede skillevæg mellem de to hjernehalvdele er kun halvt så tyk som kvinders, og da det er den, der styrer korttidshukommelse, så har mænd altså bare sværere ved at huske de mest basale ting. Så æv - de har faktisk en undskyldning!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce