Aniston

Hjemmespa med Comwell

Nogle gange er det rart at flytte spa-oplevelsen ind på eget badeværelse.

Hjemmespa med Comwell
For tiden er det simpelthen så koldt, at jeg næsten ikke orker at bevæge mig udenfor for at lave noget som helst.

Jeg burde dog egentlig forlængst have befordret min dovne krop ud i verden for at få en fodbehandling - specielt taget i betragtning af, at jeg netop har tilbragt en måned i ballerina og sandaler. Ups!!

Men men ... Fodbehandlingen og den helt store velværetur må vente! Og hvis fødderne alligevel skal være i støvler det næste lange stykke tid, så kan det da også være lige meget.

Indtil jeg dog får taget mig sammen til at opsøge en fodbehandlingskyndig og give mine fødder en velfortjent treat, så har jeg kastet mig over et af produkterne fra Comwells Spa-serie. Comwells lækre Spalosophy fodcreme gør fusserne dejligt bløde og giver lige det lille ekstra snert af luksus, som man godt kan have behov for i denne tid.

Cremen dufter dejligt og ikke spor sødt, og så giver den bløde fødder med det samme uden at fedte, som mange andre fodcremer godt kan have tendens til. Derfor er cremen også blevet fast inventar ved min sofa, hvor den ligger klar, når jeg trænger fodforkælelse og et tæppe.

Ingredienserne i Spalosophy-serien er høj grad af naturlig oprindelse, og fodcremen indeholder både hvid hibiscus og dejlig økologisk avocado-olie, der nærer og giver fugt.

Selvom man ikke i så høj grad viser fødderne frem i denne tid, så kan det virkeligt godt anbefales at tage et dejligt varmt fodbad og så efterfølgende smøre fødderne ind i god fodcreme. Mums!


Comwell Spa Spalosophy-serien indeholder produkter til hjemmespaen og forhandles bl.a. i Matas til priser fra 69,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt