Aniston

Hide and Seek

Come out come out whatever you are

8 ud af 6 stjerner
Som psykolog ved man, hvad et barn har godt af, når de mister en forælder, i dette tilfælde moderen, specielt når hun begår selvmord midt om natten i deres eget hus. Men når man selv sørger og det drejer sig om sit eget barn, er ens dømmekræft måske lidt svækket til tider.
ANNONCE
Hide and Seek
Plot
Robert De Niro er psykologen, faderen og enkemanden i den nye thriller/gyser "Hide and Seek", hvor datteren spilles af Dakota Fanning, der heller ikke, trods sin unge alder, er helt ukendt på det store lærred.

Plottet i filmen går på, at moderen begår selvmord og faderen beslutter at få sin lille pige lidt væk fra det hele, så de flytter et godt stykke uden for byen, for at det hele kan falde på plads i deres liv.
Men selvfølgelig finder de ikke fred i den lille landsby.
Datteren Emily møder en ven; Charlie, men denne ven vil hun helst ikke fortælle andre så meget om, for det kan han ikke lide og han bliver let meget vred...

Faderen snakker med en af sine kollegaer om denne fantasiven, de fleste børn har jo fantasivenner, men ham her er vist ikke helt sund i længden, for der begynder at ske meget ubehagelige ting i huset...

Film
Det er faktisk en ret god thriller, det vil jeg hellere betegne den som end en gyser, men man får da et par chok og så kører den lidt mere på det psykiske end blodige visuelle scener, dem er der dog også et par stykker af.

Robert De Niro er en god skuespiller, han leverer endnu en gang en god præstation, men den unge Dakota Fanning er bestemt heller ikke at kimse ad. Hun har virkelig en evne til at få det til at løbe koldt ned af ryggen på én og hun kan virkelig se meget psykisk ustabil ud.
Alt i alt er det faktisk en ret god film, så hvis du er i humør til at lade dig skræmme, kan du godt sætte dig ind i mørket og se denne film.

Det er en gyser/thriller, derfor kan du både tage veninderne/vennerne under armen og gyse sammen med dem, eller tage din kæreste eller en date med ind og se den, så du kan knuge dig ind til ham eller hende.

Links
Vil du gerne vide mere om filmen, kan du jo tjekke et par af disse links ud og så slutte af med at bestille et par billetter på det sidste:

Den officielle hjemmeside

Hide and Seek på imdb

Bestil billetter hos Nordisk Film
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce