Aniston

Heroes mænd #4

Zachary Quinto

Computergeni i 24, homoseksuel i filmen So NoTORIus og Peter Petrellis ærkefjende i Heroes. Zachary Quinto kan du ikke komme udenom.

Heroes mænd #4
I serien, "Heroes" spiller Zachary Quinto "the bad guy". Her er han en ung mand med navnet Gabriel, som opdager, at der findes mennesker med overnaturlige kræfter, og at han kan stjæle dem. Det gør han ved en ikke så lidt makaber måde, nemlig ved at skære deres hoveder op.

Han får alverdens kræfter, blandt andet telekinese, overnaturlig hørsel og evnen til at fryse ting. Han bliver til den onde "hero" og Peter Petrellis ærkefjende, Sylar.

Zachary blev født 2. juni 1977 i Pittsburgh, Pensylvania. Han gik på Central Catholic High School og derefter Carnegie Mellon University, hvor han blev student fra i 1999. Han begyndte herefter at spille skuespil i teater og et par opera produktioner.

I år 2000 fik han sine første roller i tv serier, nemlig "The Others" og "Touched by an Angel". I 2002 fik han en lille rolle i den mere kendte serie, "CSI" og herefter har han haft små roller i en masse kendte serier, blandt andet "Charmed", "Six Feet Under" og "24".

Til trods for at Zachary ikke har været med i nogle store film eller er så kendt endnu, er han virkelig på vej op. Hans rolle som Sylar i Heroes har skabt en kæmpe fanskare, og det er helt klart værd at se ham udfolde sig deri.

En af hans mange fansider er www.zachary-quinto.com, hvor du kan se flere billeder.

Små facts:
  • Fulde navn: Zachary John Quinto
  • Vandt i 1995 en "Gene Kelly" pris for hans rolle i hans skoles produktion af skuespillet "The Pirates of Penzance"
  • Hans mor hedder Margo Quinto og hans bror Joe Quinto
  • Han var som 16 årig i en bilulykke
ANNONCE
Del

Seneste nyt