Aniston

Hereafter

Leder du efter noget der kan chokere og bevæge dig? Clint Eastwoods nye film ”Hereafter” gør det, og meget meget mere.

10 ud af 6 stjerner
Hereafter
Problemet med at lave en anmeldelse af "Hereafter" er, at man hurtigt kan komme til at røbe for meget. Du tænker sikkert, at det kan man med alle film, men i dette tilfælde er det specielt meget svært, for der kan virkelig ikke siges særlig meget før de meget bevægende dele som filmen indeholder, er ødelagte. 

De tre karakterer i filmen
Filmen 'Hereafter' viser os tre mennesker, og hvordan de hver især bliver berørt af døden. Matt Damon (Good Will Hunting, The Bourne Trilogy) er en af de tre personer som man følger igennem filmen. Han har valgt at ændre sit liv, men han har svært ved at slippe fortiden. Før i tiden var han et medium. Et rigtigt medium som kunne komme i kontakt med folk på den anden siden, men det forhindrer ham i at få en normal tilværelse. 

Den anden karakter vi følger er Marie Lelay, som spilles af Cécile De France (Jorden rundt i 80 dage, High Tension). Hun arbejder for France Televisions. Hun er hvad man kalder en succes, men da hun bliver berørt af døden på en ferie, så begynder hun at skifte karakter. Hun vil noget mere med sit liv, så hun vælger at skrive en bog om hvad hun har oplevet med døden. 

Den sidste karakter er Marcus, som spilles af Frankie Maclaren. Hans mor kæmper en brav kamp for at komme ud af sit stofmisbrug, men det er svært for hende. Dette påvirker Marcus og hans bror Jason. De er tvillinger, og de har kun hinanden. I løbet af filmen bliver man vidne til en familie, hvor børnene gør hvad der står i deres magt for at få moren på ret køl igen. Desværre sker der noget i familien, som gør, at familien på den ene side splittes og aldrig bliver sig selv igen, mens den på den anden side kommer bedre igennem det end forventet.
                                                                                                                                                        

En fantastisk anderledes film 
"Hereafter' er en fantastisk film, som der ikke er nogen - efter min mening - der må gå glip af. Det er den simpelthen for god til. Måden den bruger virkeligheden på, og hvordan den får det til at spille sammen med en god historie er en sand genistreg. Skuespillernes præstationer er iøjefaldende og bemærkelsesværdige, og det er de ting samt mange andre, som gør 'Hereafter' til en film du ikke må gå glip af. 

'Hereafter' havde premiere d. 3. februar
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE