Aniston

Her kan du bestille billig ferie med familien

Der findes et hav af forskellige muligheder for dig, der ønsker en billig ferie for familien. Det kan være svært at navigere rundt i de mange ferietilbud. Derfor kommer her et godt bud på en ferieportal, der er oplagt at kigge nærmere på for alle familier med børn – når pengene ikke hænger på træerne. 

Familieferier er tit en dyr fornøjelse

Man får ikke nødvendigvis, hvad man betaler for, når man bestiller familieferier. At købe en ferie for hele familien tømmer tit pengepungen, og mange børnefamilier er derfor tvunget til kun at drage afsted på ferie hvert andet eller tredje år. Der findes heldigvis alternativer. Man kan fx vælge at rejse uden for skoleferierne. Et andet alternativ er rejseportalen Friferie, som er et godt bud, både hvis man er på udkig efter camping, hoteller, krydstogter eller ferieboliger. Forskellen fra andre udbydere af ferier er, at børnene og familiesamværet for alvor er i centrum!

Alt dette er muligt hos friferie.dk

Her er tale om en rejseportal, der tilbyder uanede antal ferier, som går til et væld af forskellige områder i hele Europa. Fælles for alle ferierne her er, at man er sikret familievenlige ferier, hvor tryghed og sikkerhed er i højsædet. Friferie er nemlig medlem af Danmarks rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden. Det betyder, at familier er garanteret 100% tryghed på ferien. Der er desuden mulighed for at bestille ferier hele året rundt. 

Fordelene ferierne

Friferie er Danmarks største og førende udbyder af ferieboliger til familier. Børnefamilier kan her vælge mellem alt fra moderne mobilhomes og luksustelte – til ferielejligheder og lækre hoteller med All-inclusive. For alle børnefamilier er det en fordel, at der er mulighed for at sammensætte lige præcis den familieferie, der på bedste vis imødekommer børnenes og forældrenes ønsker. Familier kan dermed selv vælge, om de vil drage ud på en kør-selv-ferie, om de vil flyve på ferie – eller om de vil køre på ferie med badebussen. 

Badebussen - bliv kørt på ferie

Badebussen er den perfekte løsning for børnefamilier, der vil have alle fordelene ved at køre på ferie – dog uden selv at skulle sidde bag rattet. Hvis man selv har prøvet at køre på ferie med børnene tidligere, kan man højest sandsynligt nikke genkendende til, at der opstår udfordringer undervejs. Børnene keder sig, og ofte vil man være nødt til at holde ind op til flere gange. Med badebussen kan børnefamilier blive kørt på ferie, og her er det muligt at aktivere børnene undervejs og være ”til stede”. Som noget ganske særligt gør friferie lidt ekstra for børnene. 

Sjove børnefilm og familiesamvær

Der bliver blandt andet vist sjove familiefilm. Her er mulighed for at være sammen med børnene, og mange børnefamilier vil nyde den unikke mulighed for at tilbringe kvalitetstid med børnene i et afgrænset område, hvor alt der står på dagsordenen er at nyde hinandens selskab. Stemningen i badebussen er præget af forventninger til ferien, og børnene oplever busturen som et lille eventyr, der indebærer sommerfugle i maven og nærhed med forældrene. 

Klik ind og se det store udbud af familieferier og sammensæt lige præcis din families drømmeferie.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE