Aniston

Her får du det bedste TV-streaming med bland-selv-kanaler

Det er efterhånden blevet moderne at vælge de gængse TV-pakker fra og i stedet vælge streamingtjenester. Her bliver flow-tv altså udskiftet med on-demand, hvor forbrugerne selv bestemmer, hvad de vil se, og hvornår de vil se det. Dette er genialt for den selvbevidste forbruger, der ikke har tid til at vente på, at de ønskede film og serier vises i TV’et. 

Dog er der mange, der ikke kan undvære de klassiske TV-kanaler fuldstændig - men som samtidig har et udvalg af streamingtjenester. Her findes der heldigvis den perfekte kombination, nemlig TV-streaming med bland-selv-kanaler og streamingtjenester. Læs mere om de forskellige tilbud på markedet, og vælg selv den bedste til dit behov.  

YouTV - fleksibel tjeneste for TV-streaming

YouSee har lanceret YouTV, der er en yderst fleksibel tv- og streamingtjeneste for danskerne. Her får du TV-streaming med bland selv kanaler og streamingtjenester samlet ét sted. Der er derfor tale om en digital løsning, hvor de traditionelle TV-pakker får et moderne twist. Al underholdning er samlet i en streaming-app, hvilket giver masser af frihed til forbrugerne.

Med YouTV er du nemlig ikke afhængig af din internetudbyder eller bopæl, som de gængse TV-pakker ofte er. I stedet får du en app-baseret TV-løsning, hvor du blot skal bruge en stabil internetforbindelse og en digital enhed såsom mobiltelefon, tablet eller computer. Ønsker du at se indholdet på din TV-skærm, kan dette nemt overføres via Chromecast eller HDMI. Dit abonnement for TV-streaming er personligt, og du vælger selv TV-kanaler og streamingtjenester samt ønskede månedlig pris. 

Boxer TV - betal for det, du ser

En lignende mulighed for TV-streaming er Boxer TV. Her vælger du frit mellem en række kanaler, samtidig med du får mulighed for at streame Viaplay, TV2 og Dplay. Hver måned betaler du en fast pris for en række standard-gratiskanaler, hvorefter du ligeledes betaler for dine ønskede ekstra-kanaler. Du får altså mulighed for at skræddersy din egen TV-pakke med bland-selv-kanaler og streamingtjenester. 

En ulempe ved Boxer TV sammenlignet med YouTV er, at du skal have et TV-modul til ethvert TV, du ønsker at benytte. Er der flere TV-skærme i hjemmet, skal du altså tilkøbe ekstra TV-moduler. Dette er noget anderledes end YouTV, hvor du blot streamer løs direkte fra din mobiltelefon, tablet eller computer. 

YouSee - Danmarks største leverandør af TV-pakker

Selvom YouSee allerede står bag YouTV, er det også værd at nævne YouSee som selvstændig kandidat i denne artikel. Du kan nemlig også vælge den traditionelle YouSee-løsning, hvor du bliver en del af Danmarks største leverandør af TV-pakker. Du sammensætter selv dine streamingtjenester og TV-kanaler ligesom ved YouTV. Alt efter din valgte pakkes pris får du et vist antal point, som du selv sammensætter din personlige løsning efter. 

Du får mulighed for at skifte dit indhold hver eneste måned. Det betyder, at du nemt kan udforske indholdet hos både Netflix, Viaplay og HBO Nordic samt et væld af forskellige TV-kanaler. Du får altså det bedste fra begge verdener – nemlig det traditionelle TV kombineret med TV-streaming og streamingtjenester. Du kan nemlig se indholdet direkte på din mobiltelefon eller tablet - eller via en smart TV-boks. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt