Aniston

Her er den bedste nytårsfest

Hotels.com har spurgt 27.000 rejsende fra hele verden, hvor man finder den bedste fest.

Las Vegas, der oser af fest, farver og lys, indtager en andenplads på Hotels.com's liste over de bedste partybyer. - Her er den bedste nytårsfest Las Vegas, der oser af fest, farver og lys, indtager en andenplads på Hotels.com's liste over de bedste partybyer.
Selvom julen måske er det, der optager os mest lige nu, så kommer nytåret jo, som bekendt lige efter. Og er du på udkig efter den bedste fest overhovedet, tyder noget på, at du skal investere i en flybillet.

Hotels.com har nemlig spurgt 27.000 mennesker fra det meste af verden, hvor man finder den bedste fest.

Og der er i den forbindelse bred enighed om, at byen, der aldrig sover, aka. The Big Apple, er verdens bedste by, hvis man vil have en rigtig god bytur!
 
27.000 rejsende fra det meste af verden har således stemt byen, der aldrig sover, ind på førstepladsen over de storbyer, som man kan have den bedste fest i. New York er dermed suverænt den bedste party-by i verden. Hernæst følger gamblerparadiset Las Vegas og urbane London.
 
Europa er bedst til fest
Undersøgelsen viser også, at selvom både første- og andenpladsen på listen går til byer i USA, så er de seks ud af de ti bedste nattelivs-byer europæiske.
 
Både London, Paris, Barcelona, Berlin, Amsterdam og Madrid er således repræsenteret i top 10. Mens Los Angeles og Bangkok, som den eneste asiatiske by, indtager niende- og tiendepladsen.
 
"New York og Las Vegas er byer, hvor man altid er garanteret et godt rejseeventyr. Men det er forskelligheden i de europæiske byer, der gør dem så interessante og spændende for rejsende fra hele verden," mener Alison Couper fra Hotels.com og fortsætter:
 
"Der er derfor også mange forskellige oplevelser at hente på tværs af Europa, uanset om det er en nat på en af de berygtede klubber i Berlin, middag på en flydende restaurant eller hygge på coffee shop i Amsterdam eller et besøg på en af Paris’ små, intime barer og spillesteder."
 
Danskerne har den bedste fest i London                 
Danskerne er da heller ikke nødvendigvis enige i, at New York er det bedste sted at feste. På den danske top 10 indtager New York nemlig en fjerdeplads – efter både London, Berlin og Paris.

På femtepladsen udpeger vi desuden København, der ikke figurerer på listen over bedste party-byer i den globale undersøgelse.
ANNONCE
Top 10: Verdens bedste by til en god nat i byen:
1. New York
2. Las Vegas
3. London
4. Paris
5. Barcelona
6. Berlin
7. Amsterdam
8. Madrid
9. Los Angeles
10. Bangkok
 

Danskernes top 10:
1. London
2. Berlin
3. Paris
4. New York
5. København
6. Barcelona
7. Rom
8. Prag
9. Bangkok
10. Las Vegas
 
Kilde: Undersøgelse blandt 27.000 respondenter fra hele verden foretaget af Hotels.com.
ANNONCE
Del

Seneste nyt