Aniston

HEMMELIGHEDEN BAG EN SMUK HUD

Sponseret indhold

Efterhånden som vi bliver ældre vil vores hud og krop begynde at ændre sig. Kroppen vil blive mere træt og huden vil blive mere rynket. 
For er du træt af at se rynkerne begynde at tone frem, og se hvordan tidens tand langsomt sætter mærker på din krop, kan kollagenpulver være noget for dig. Da det er muligt at styrke din hud og krop indefra med kollagenpulver

Hvad er kollagen?

Selve kollagen er egentlig et protein, som findes helt naturligt i mennesker. Som ung indeholder du helt op til 80% kollagen, men fra du fylder cirka 30 år, vil mængden langsomt begynde at svinde ind. Kollagen befinder sig i huden og er vigtig i kampen mod blandt andet rynker. Proteinet holder huden spændstig og elastisk, ligesom huden er på børn og unge mennesker. 

Hvad gør kollagenpulver?

Kollagenpulver er et pulver, som indeholder det omtalte protein kollagen. Der findes forskellige former for kollagenpulver, og især marine kollagen indeholder den type kollagen som findes i huden. Den fungerer altså som en slags anti-aging inde fra, ligesom du kan få anti-aging cremer. Samtidig er pulveret også med til at øge hudens fugt og fasthed. Der findes også typer af kollagenpulver, som indeholder lidt ekstra. Du kan for eksempel få en type med C vitaminer. C vitaminer hjælper med i den normale dannelse af kollagen i huden. Og igen giver pulveret dig en smuk hud. Andre typer igen indeholder også seaweed, som blandt andet indeholder jod. Dette er en hjælp til vedligeholdelsen af normal hud.

Der er altså masser af typer at vælge i mellem, og derfor er der helt sikkert også en, der passer til netop dig.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE