Aniston

Helten Lulu

Kænguruen, der reddede en australsk familiefar

Kænguruen, Lulu, fik en pris for at have reddet sin menneskefar fra døden efter at han havde reddet Lulu fra døden, da hun var baby. Det var skæbnen at den australske familiefar skulle finde Lulu lige efter kænguruens mor var blevet dræbt i en trafikulykke. Han havde ikke overlevet sin ulykke, hvis ikke hun havde overlevet sin mors.
ANNONCE
Helten Lulu
Familien Richards lever på en farm i Sydøstaustralien, og en dag, da faderen og sønnen Luke var ude at køre, fandt de en kænguru, som var blevet dræbt af en forulykket bil. Da de kiggede nærmere på kænguruen, opdagede de at den havde en unge med sig, der holdt sig tæt til sin døde mor. Luke og faderen havde ikke samvittighed til at lade ungen dø af sult og sorg, og de valgte derfor at tage kænguruungen med sig.

Da de kom hjem vaskede moderen og datteren, Celeste, den lille unge, hvorefter de gav den mælk på sutteflaske. På denne måde kom de tæt på ungen, og de valgte at kalde den, Lulu. Lulu blev flasket op, og til sidst var hun en del af familien, selvom hun ikke selv måtte gå i kagedåsen.

Heltinden Lulu

Så en dag, da det havde været et forfærdeligt stormvejr, måtte familiefaderen ud for at rydde op i de mange væltede træer. Celeste og Luke sov stadig, og deres mor var nede i køkkenet sammen med børnenes fætter, Brandon, der var kommet forbi.

Faderen tog af sted, og som altid fulgte Lulu med ham rundt på farmen, men pludselig hoppede Lulu rundt ude foran huset, mens hun larmede og opførte sig mærkeligt. Brandon opdagede hende og gik ud for at få hende til at falde til ro. Det var dog ikke muligt. Kænguruen prøvede at fortælle ham noget, og pludselig satte den i store lange hop væk fra stedet. Brandon forstod at der var noget galt. Lulu plejede aldrig at komme hjem uden sin far, og derfor løb han halsende efter hende, indtil han kunne se at Lulus far liggende, slået ud med en kæmpe gren liggende over hans hoved.

Brandon flyttede grenen væk og kunne se at der skulle professionel hjælp til. Han løb tilbage til huset, men Lulu ville ikke rokke sig ud af stedet.

Da han kom tilbage til huset råbte han så højt han kunne: "Quick, it"s your dad! Call the ambulance!" Både Celeste og Luke vågnede brat ved lyden af den skrækslagne Brandon. Moderen ringede efter en ambulance, mens Brandon, Luke og Celeste løb hen til faderen. Han lå med åbne øjne, mens fråden stod ham om munden. Lulu var blevet helt stille, mens hun vogtede over sin far. Børnene var dog ikke stille. De kunne ikke vække faderen, men Lulus beherskelse virkede beroligende på dem, for det var som om hun vidste at han nok skulle klare den.

Heldigvis kom der hurtigt en helikopter, der transporterede faderen og moderen til et hospital. Børnene kørte i bil, mens Lulu pænt måtte vente hjemme.
ANNONCE
Helten Lulu
Lægernes dom

På hospitalet ventede familien urolige på lægernes dom. Til sidst kom en smilende læge hen til dem, og så vidste de at han havde gode nyheder. Rigtigt nok: faderen overlevede, men havde det ikke været for Lulu, var han ikke blevet fundet i tide. Lægerne mente at bare ti minutter ekstra på den kolde, våde jord, ville have dræbt ham!

Faderen huskede intet om ulykken, men da han kom hjem efter at have hørt hvordan Lulu reddede ham, kunne han ikke andet end at overøse familiens helt med kys og kram, og Lulu forstod.

Herefter blev Lulu berømt. Hun kom i tv, aviser og blade, og hun fik endda overrakt en speciel dyrepris: "National Animal Valor Award" ligesom folk valfarter til den dyreglade families farm, hvor man kan få taget et foto sammen med Lulu. Derudover har familien lavet en hjemmeside: http://www.luluthekangaroo.com.au specielt til Lulu, hvor man kan købe t-shirts og klistermærker med sætningen: "I Love Lulu!"

Nu får hun lov til alt hun har lyst til, og hun behøver ikke længere at gå i familiens kagedåse for at få en godbid.

Top 3 dyrehelte

1. Rotten, Fido, fra Stuttgart i Tyskland klatrede op af 15 trappetrin, hvorefter den kradsede advarende på døren til sin familie. På denne måde vækkede den dem og reddede dem fra deres brændende hus.

2. Hamsteren, Snowball, fra Canada, der reddede sin familie på fire mennesker, en hund og en kat, fra et brændende hus, da den vækkede sin ejer ved at ryste med sit bur.

3. Rottweileren, Sasha, fra Fife i Skotland, der reddede fireårige Bryanna Watters fra at blive skambidt af en anden hund.
ANNONCE
Del

Seneste nyt