Aniston

HELLERE NØGEN END PELS

Dyrevenner smider tøjet for dyrene.

Århus  Torsdag d. 5 trodser en flok aktivister fra ungdomsorganisationen Dyrenes Alliance februars kulde og smider tøjet under sloganet : Vi vil hellere gå nøgne end bære pels.

Dato: Torsdag, 5 Februar
Tid: 16:30
Sted: Store Torv (Århus)

Men hvorfor smider Dyrenes Alliance medlemmerne deres tøj i februars kulde?
ANNONCE
 HELLERE NØGEN END PELS
Dyr der bliver fanget i fælder for pelsens skyld lider under forfærdelig smerte, både fysisk og mental, og ofte i dagevis, før de får smadret deres brystkasse eller brækket nakken af jægerne.
På pelsfarmene er dyrene fanget i minimale, beskidte bure hele deres liv, og ofte når de at blive sindssyge af denne behandling, inden de bliver slået ihjel af enten gift, gas, stød eller får brækket nakken.   Danmark er netop nu ved at forbyde ræveavl, en produktion så grusom at et samlet folketing i løbet af foråret sætter et punktom for 100 års mishandling af ræve på dansk grund. Alligevel fortsætter designeren Malene Birger med at anvende pels fra burræve, der lever på under 1m2, i hendes kollektioner. Vores budskab til Malene Birger er tydeligt: Vi vil hellere gå nøgne end bære pels. 

I Kina - som er blevet verdens største eksportør af pels, og hvor der ikke eksisterer en eneste lov der beskytter dyrene på pelsfarmene - en undercover undersøgelse opdagede at millioner af katte og hunde bliver gennembanket, hængt, stranguleret og bløder ihjel for deres pels, og herefter - med fuldt overlæg - bliver solgt som pels fra andre dyr, der lovmæssigt godt må importeres i andre lande. En anden undersøgelse afslørede ræve og vaskebjørne der blinkede og klagede, mens de blev pelset levende!

"Vi smider gladeligt tøjet for at hjælpe dyrene med at beholde deres pels" siger Gitte Poulsen. "Vi vil hellere være nøgne end bære en pels"
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce