Aniston

Helens bog om gråd og trøst

Børn græder! Men der er faktisk noget, man kan gøre ved det ...

5 ud af 6 stjerner
Helens bog om gråd og trøst
Hvis du er mor, ved du, at barnegråd kan være hjerteskærende, gøre ondt og give afmagt.

Hvis du ikke er mor, ved du, at gråd kan være noget så irriterende i supermarkedet en fredag eftermiddag i ulvetimen og kan give selv den mest cool forælder sved på panden foran hylden med kiks og kager.

Men gråd er helt naturligt, og alle børn græder - mere eller mindre. Der er dog en lang række ting, som man kan gøre for at afhjælpe gråden, og ikke mindst gøre for at forstå, hvorfor barnet egentlig græder.

Når forståelse bliver løsningen
Helen Lyng Hansen giver i sin nyeste bog "Helens bog om gråd og trøst" indblik i barnets gråd i de første fire år af barnets levetid.

Hun ser på, hvad der kan gøre, at barnet pludseligt græder, hvordan årsagerne til gråden ændrer sig hele tiden, og hvordan man så kan forstå - og dermed trøste - barnet, når det græder.

Og forståelse er netop det, som er Helen Lyng Hansens evigt stærke side. For hun formår virkeligt at hjælpe forældre til at forstå deres barn/børn!

Og når man forstår sit barn, har man meget nemmere ved at acceptere, at barnet måske ikke vil sove, spise eller holde op med at græde. Samtidig giver indblikket en form for metode til at løse det, der udløser familiens fælles problem - i denne sammenhæng gråden.

Godt opslagsværk om barnet konstante udvikling
"Helens bog om gråd og trøst" er dermed en super brugbar bog til både vordende forældre og forældre med børn i alderen 0-4 år.

For uanset om man er let-rutineret forælder, kan man altid lære mere om sit barn udvikling, der jo netop er i konstant udvikling.

Dermed kommer Helen Lyng Hansen også ind på alt fra kolik, over high-need babies, raserianfald og til mareridt og separationsangst.

"Gråd og trøst" behøver i øvrigt ikke at blive læst fra ende til anden.

Den kan sagtens tåle, at man hiver den frem, når barnet er nået til et nyt udviklingstrin i sit liv, og man derfor endnu engang som forælder er lidt på herrens mark.

Uanset hvordan den læses, giver bogen et virkeligt godt overblik og vigtig viden om, hvorfor barnet egentlig græder - og det gør det faktisk meget nemmere at håndtere gråden ... Uanset om man hører den derhjemme eller i supermarkedet!


"Helens bog om gråd og trøst" er skrevet af Helen Lyng Hansen og udgivet af Gad.
ANNONCE
Del

Seneste nyt