Aniston

Heidis Bier Stube og Retro

Fadøl i stride strømme og loungestemning

Så var det på tide Anistons Party Crew fik stillet sine alkoholabstinenser og stimuleret deres dansegen. Efter utallige opfordinger var det desværre ikke lykkedes os at lokke nogle af vores brugere med i byen, men vores egen Catharina var taget helt fra København, for at fyre den af med os.

Heidis Bier Stube
ANNONCE
Heidis Bier Stube og Retro
Vi havde fået nys om, at der ville ske noget nyt i Odense, og det måtte vi jo selvfølgelig lige undersøge.

I en baggård, i det gamle Café Oscars, åbnede Heidis Bier Bar lørdag den 1. april 2006. Der var annonceret gratis fadøl frem til klokken 24:00, så stedet var proppet med glade, øldrikkende mennesker. Der var højt humør, svingende ølkrus og høj tyrolerstemning.

Og på Heidis Bier Stube kan du ikke bare få din skummende Odense, nej, de har 117 forskellige øl, så der skulle være noget for alle.

Indretningen var holdt i bedste tyrolerstil med grove træplanker, slå-søm-i-træstubben-træstubbe og, det allermest fascinerende, og noget, der burde findes på enhver bar med respekt for sig selv, ølhaner stikkende ud af væggen!

Det var bare at gå hen med sit krus, dreje på hanen, og ud strømmede den gyldne gudedrik.

Stemningen var høj, og det kan ikke kun være på grund af den rigelige mængde øl. Heidis Bier Stube er et rigtigt hyggeligt sted, musikken er god, og til at synge med på, og folk var aldersmæssigt meget spredte. Helt sikkert et sted Aniston Party Crew skal stifte nærmere bekendtskab med.

Retro
Da hanerne begyndte at lukke for den gratis fadøl, drog vi mod Retro. Og her bliver man altid mødt af venligt og veloplagt personale. Ikke som de gnavne gaderobepiger og stressede dørmænd, man møder så mange andre steder.
ANNONCE
Heidis Bier Stube og Retro
Nej, på Retro har de gjort en dyd ud af venligheden. Og det er noget, der får en til at føle sig velkommen, og man får lyst til at komme igen.

Der var næsten tomt, da vi kom, men der gik ikke mere end en lille time før hele Retro var fyldt til renden med feststemte mennesker.

Retro er lynhurtigt blevet et af Odenses mest populære steder, og vi må også indrømme, at det var lige sådan et sted, Odense manglede. I de røde plyssofaer i deres lounge hyggede vi os i hvert fald gevaldigt hele aftenen.

Og Catharina må nok sande, at deres idé med dobbelt alkohol i deres drinks virker. Måske endda lidt for godt!

Tømmermændene søndag den 2. april 2006 taler deres tydelige sprog. Det var en bytur til topkarakter. Så næste gang kan I uden frygt joine os, når vi vælter byen, eller i hvert fald skubber kraftigt til den. Det skal nok blive skægt.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce