Aniston

Havet fyldt med øer af plastik

Men nu bliver de store øer af affaldsplastik til spritnye støvsugere.

Vidste du, at verdenshavene flyder med hele øer af affaldsplast? Nogle af dem på størrelse med staten Texas?

Havet fyldt med øer af plastik
Jeg vidste det faktisk ikke... For det er sjovt nok ikke noget, der er en nyhedshistorie værd?

Sådan kan man leve i velsignet uvidenhed, indtil man modtager en pressemeddelelse fra en støvsugerproducent, som vil lave de kæmpemæssige øer af plastik til spritnye støvsugere.

Og det er jo en god nyhed!

Gammelt plast til nye støvsugere
Efter nogen research på de store øer af affaldsplast, viser det sig, logisk nok, at de faktisk udgør et kæmpeproblem. 

Men Electrolux har sat sig for at indsamle plastikken for dernæst at omdanne den til støvsugere under sloganet "Vac from the Sea".

'Verdenshavene er fyldt med plastikaffald. Men på land har vi svært ved at skaffe nok genbrugsplast. Leverancen af bæredygtigt råmateriale - som f.eks. genbrugsplast - er afgørende for at kunne producere bæredygtige husholdningsapparater og for at kunne hjælpe forbrugerne med at få grønnere hjem. Jeg håber derfor, at folk vil være med til at skabe opmærksomhed om den trussel, plastikaffaldet udgør for havmiljøet og for de dyr og planter, der lever i havene. Og også skabe opmærksomhed om det presserende behov for at tage vare på det plastik, vi allerede har,' fortæller Erik Møller, der er direktør i Electrolux Home Products, Danmark.
ANNONCE
Havet fyldt med øer af plastik
Opmærksomhed om affaldsplast
Electrolux tager således sagen i egen hånd og skaber desuden opmærksomhed om problemet med de ulækre plastikøer.

Det kan oven i købet være, at de kan være med til at inspirere folk til at finde en løsning og gøre en forskel.

"Vac from the Sea" er verdensomspændende og har, udover at sælge støvsugere, til formål at skabe opmærksomhed om plastikforurening samt at bekæmpe manglen på genbrugsplast, som er en forudsætning for at kunne producere bæredygtige husholdningsapparater.

Se mere om "Vac from the Sea" her:
ANNONCE
Havet fyldt med øer af plastik
...Og på den måde fik de ubehagelige plastikøer i det mindste en smule opmærksomhed... Mangler du iøvrigt en ny støvsuger, så støt da op om den gode sag, som Electrolux her har kastet sig over.
Del

Seneste nyt