Aniston

Harman Kardon Soho

Fordi høretelefoner også gerne må være pæne - meget pæne!

Harman Kardon Soho
Det er meget lang tid siden, at høretelefoner bare var høretelefoner. Hørebøfferne er accessories som sko, tasker og smykker.

Og er man typen, der er til det lidt luksuriøse, stilfulde og lækre, så har Harman Kardon for nylig introduceret nogle helt nye og yderst pæne høretelefoner, der hår fået navnet Soho.

Soho er udført i det blødeste læder og rustfri stål, hvilket gør dem ubehageligt pæne og enormt skønne at røre ved!

De kommer i en fin lille æske, som man kan klappe høretelefonerne sammen i, hvis man vil have dem med på farten i tasken og samtidig passe godt på dem.

Når de dog sidder på ørerne er det, hvis man skal bruge en velkendt kliché, som at have smør på. De er helt bløde og sidder ganske enkelt perfekt. Derfor kan man også have dem på i timevis uden, at de gnaver, strammer eller bliver irriterende. 

Man kan i øvrigt få Harman Kardon Soho i tre farver, så man kan matche dem til resten af garderoben. De findes i hvid, sort og en pæn chokoladebrun farve.

Udseendet er dog kun én (vigtig) ting, når vi taler høretelefoner. Lyden skal også være i orden, og det er den så absolut, når man har Soho på ørerne. Og det uanset om man hører hård rock eller blød og sød pop. 

Harman Kardons nye Soho høretelefoner findes til både Android og Apple iOS-variant, så de er kompatible med lidt af det hele.


Se mere om Harman Kardon Soho her.
ANNONCE
Harman Kardon Soho
Harman Kardon Soho
Harman Kardon Soho
Del

Seneste nyt