Aniston

Har sommeren også sat sine spor på din krop?

Det er almindelig kendt, at efter sommeren har man typisk taget nogle kilo på, da de varme dage giver en lyst til is, kold rosé og grillmad i store mængder ude på terrassen. Det er vildt hyggeligt, men det gør hurtigt, at man tager nogle kilo på. Få inspiration her til hvordan du kan gøre det godt igen.

Hvordan har sommeren påvirket din krop?

Det er nok de fleste, der kan nikke genkendende til, at man giver mere los om sommeren, når det kommer til is, alkohol, slik, søde sager og mad generelt. Når vejret er godt og varmere, får man i højere grad lyst til at sidde på terrassen, i parken eller ved havnen og hygge sig med god mad, venner og familie.

Hvis du bare har sørget for at dyrke meget motion og være ekstra aktiv i løbet af sommeren, har det sikkert ikke sat de store spor på din krop, at du har spist lidt ekstra sødt. Dog er det de færreste, der får trænet mere end normalt i sommermånederne.

Den ekstra mad og den ekstra hygge kan sætte forskellige spor på ens krop. Måske har du fået mere uren hud, lidt flere kilo på sidebenene, en dårligere fysisk form eller noget helt andet. Lige meget hvad kan det godt betale sig at vende sin livsstil om, inden det bliver for sent.

Plej din krop

For at få det godt med din krop igen er der mange ting, du kan gøre. Men det første skridt kunne være at bruge lækre produkter at pleje sin krop med. Du kan holde din flotte sommerglød ved lige med selvbruner.

Du kan også få din naturlige farve frem ved at bruge forskellige bodyscrubs, der sætter gang i dine porer og dit blodomløb, så du får ekstra farve herigennem. En anden virkelig vigtig ting er at huske at fugte din krop, da solen godt kan tørre din hud ud.

Desværre er de mange sommertilbud oftest udløbet nu, og derfor kan der måske ikke være så mange penge at spare på plejeprodukterne pt. Heldigvis kan du få et nemt og overskueligt overblik over de aktuelle tilbud her i Matas tilbudsavis.

Det rette tøj gør underværker

Hvis du måske har taget nogle kilo på i løbet af sommeren, kan de fleste godt føle sig lidt utilpas i det tøj, man havde på før sommerferien. Måske sidder bukserne lidt mere stramt end sidst, og dine bluser gnaver lidt mere, end hvad du husker.

Det er aldrig rart, når ens tøj ikke er rart at have på. Det kan være, at du kæmper for at komme tilbage i den form, du havde inden sommeren, men lige meget hvad er der en periode, hvor dit tøj ikke vil sidde så godt.

Derfor kan det give dig en bedre følelse, hvis du køber noget nyt tøj, som du rent faktisk nyder at have på og føler dig tilpas i. Det behøver ikke være specielt dyrt at tilføje ekstra til din garderobe, selvom du måske mangler meget tøj. En god måde at spare penge på er ved at tjekke H&M tilbudsavis igennem.

Brug for konkret hjælp?

Hvis det ikke er nok for dig at give din krop lidt ekstra pleje eller udvide din garderobe med nye og rare klæder, kan det være, du bliver nødt til at gøre en indsats for at komme i bedre form og smide nogle af de nyerhvervede kilo fra sommerens hyggestunder.

Du ved nok overordnet godt, hvad der skal til, før du taber dig. Men det kan være svært at komme i gang, og det kan være svært at holde motivationen oppe og blive ved med at finde på nye retter og opskrifter.

Du vil altså have godt af at få hjælp udefra. Måske fra en ekspert på området, som har hjulpet mange med at tabe sig. På Fitnessformularen.dk kan du få konkrete kostplaner og træningsplaner, så dit vægttab kan starte allerede i morgen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE