Aniston

Har du en forfatterdrøm

Så er der nu muligheden for, at du kan tilmelde dig forfatterskolen...og det er helt gratis.

Saxo har netop startet et enestående koncept, som de selv kalder forfatterskolen.
Har du en forfatterdrøm
Nogle har måske en drøm om at skrive en bog, men ved ikke helt hvordan de skal gribe det an. Andre igen har bare lyst til at skrive artikler som her på Aniston, men mangler at få finpudset deres skriveteknikker. Ligegyldigt hvilken grund du end må have, så er forfatterskolen en fantastisk mulighed, for at du kan blive bedre til at udtrykke dig på skrift. Kurset har de erfarne forfattere forfatterne Daniel Zimakoff og Ida-Marie Rendtorff som lærere. 
Forfatterskolen starter den 14 april 2009.

 • Forfatterskolen løber over 10 uger med start tirsdag 14. april. Kurset foregår på nettet og bygger på learning by doing. 
    
 • Hver tirsdag stiller vores lærere en skriveøvelse
 • Den skal du besvare senest søndag i samme uge
 • Mandag udvælger lærerne tre besvarelser, som de kommenterer online, så alle kan lære af det
 • Vi kommer bl.a. omkring følgende emner: Fra fakta til fiktion, sanser, fortælle-teltet, starter, konflikt i prosa, plot, fortælletempo, fortællesynsvinkler, don't tell it, show it, personkarakteristik og dialog.

  Kurset er åbent for alle, der vil have redskaber til at skrive bedre og som har lyst til at udvikle og lære mere om skrivehåndværket gennem øvelser. Du får størst udbytte af at deltage hver uge, og du kan lære meget af at se, hvordan andre skriver og af responsen, der gives, ligesom du meget gerne må give de andre deltagere feedback.

  Det er gratis at deltage i den digitale forfatterskole, og via din deltagelse deltager du automatisk i lodtrækningen om at ophold på en fysisk forfatterskole.

  Tilmelding kan ske ved på: Forfatterskolen
ANNONCE
Del

Seneste nyt