Aniston

Har du brug for mere opbevaring?

Det har aldrig været nemmere

Står du og skal til at flytte, eller mangler du et sted at opbevare arvestykker eller vigtige dokumenter? Eller er du bare en samler? Så kan du leje et depotrum til alt det, du ikke vil skille dig af med eller til opbevaring af ting, som du ikke længere har plads derhjemme. 

Bor du i en lille lejlighed og er loftrummet på størrelse med et skab, så kan du have brug for lidt ekstra plads. Du kan leje et depotrum, helt uden at være bange for at dine ting forsvinder, og du kan leje et opbevaringsrum i både korte og lange perioder. Opbevaringsrummene findes ligeledes i alle tænkelige størrelser, alt efter om du har brug for at opbevare hele din lejlighed eller bare et par ting, som du ikke bruger i din hverdag.

Der kan også være andre gode grunde til, at man kan have brug for opbevaringsløsninger. Nogle står på ski en gang om året, men når man ikke suser ned af bjergene i Østrig eller Italien, hvor skal man så opbevare al sit udstyr?

Eller bor du i en lille lejlighed i fx Århus eller Odense imens du er studerende, og skal du på udveksling i et halvt år, så kan du have brug for et sted at opbevare dine ting, til du kommer hjem igen. Det kan også være, at du flytter fra en stor til en lille bolig, men ikke nænner at kassere eller sælge dine gamle ting og derfor får brug for et depotrum.

Uanset om du har brug for opbevaring i Århus, Horsens, Odense eller Assens, så er der helt sikkert mulighed for at leje et depotrum i nærheden. Måske du kender en, som også kunne have brug for lidt mere opbevaring, så kan I jo deles om udgiften. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce