Aniston

Har din kæreste pludselig ændret opførsel? Her er 6 tegn på, at din kæreste er dig utro

Måske det er en god idé lige at holde øje..

1) Hans sexlyst ændrer sig

Plejer han at være vild efter dig konstant, men nu reagerer han knap nok, når du står nøgen overfor ham? Eller omvendt: Har han mere lyst til sex nu end før? Uanset scenariet skal du måske være på vagt. Nogle mænd mister nemlig lysten til deres kærester, hvis de har en affære, mens andre får det lige omvendt. 

2) Han går ekstremt meget op i sit udseende

Har din dovne kæreste pludselig meldt sig ind i et fitnesscenter? Bruger han hele sin løn på nyt tøj? Får han ny frisure? Enten har din kæreste gang i forvandling for sin egen skyld - eller også er det, fordi han forsøger at imponere sin nye flirt.. 

3) Han får mange nye interesser

Hvis han pludselig interesserer sig for ting, han ikke gjorde før, er det muligvis, fordi hans affære åbner en ny verden for ham. Mænd har selvfølgelig lov til at få nye interesserer løbende, men hvis han ikke er interesseret i at dele dem med dig, er der måske fare på færde. 

4) Han taler ekstra begejstret om nye bekendtskaber

Vi kender det allesammen - hvis man er helt vild med en, er det svært ikke at snakke om vedkommende. Og det vil det højst sandsynligt også være for din kæreste. Han har brug for at snakke om hende, men selvfølgelig på en sådan måde, at du ikke fatter mistanke. Måske han fortæller om den her nye kollega, som er ih og åh så dygtig, og højst sandsynligt skjuler han, at det er en kvinde. Spørg interesseret ind til dette nye bekendtskab - er der noget, der begynder ikke at hænge sammen, så er det måske ikke bare en kollega.. 

5) Han er sjældnere hjemme, end han plejer

Arbejder han hele tiden over? Eller hænger han mere ud med vennerne, end man plejer? Vel at mærke aldrig hjemme ved jer? Så er det måske, fordi han hellere vil bruge tiden med en anden.

En anden kvinde. 

6) Han begynder at skjule sin mobil

En mobil er privat, det ved vi godt, men derfor kan det alligevel være mistænkeligt, hvis han pludselig begynder at skjule den for dig. Går han ind i et andet rum, når den ringer? Vil han ikke kigge beskeder, imens du er der? Så er det måske tegn på, at der foregår noget på den telefon, du ikke skal vide..

Og husk så lige - hvis han er utro, er det ham, der er en idiot - ikke dig!

Del