Aniston

Har din arbejdsplads sikkerheden i orden, når man arbejder i højder?

Når man arbejder med byggeri og renovering i højderne, er det vigtigt at sikkerheden er prioriteret. Der er en bestemt procedure man skal arbejde ud fra, når man til dagligt arbejder i nogle højder over jorden. Disse skal blive overholdt, lige meget hvor højt der er. Dette er også vigtigt for ens medarbejder, så de føler sig sikre og godt tilpas, når de møder ind om morgen. Det er ens ledere og chefer der har ansvaret for at disse procedurer bliver overholdt. Bliver de ikke overholdt, kan virksomheden ende med at få store bøder, samt at ens medarbejdere kan komme til skade. 


Er jeres arbejdsudstyr i orden? 


Er du som eventuelt medarbejder eller leder, usikker på om jeres udstyr er i orden og efter reglerne? Det er vigtigt at man sætter sig ind i ens udstyr. Man skal være kritisk overfor udstyret og stille spørgsmål og undersøge ting som ”Er vores udstyr for gammelt?” eller ”Er sikkerheden i orden, på det udstyr vi arbejder med til dagligt?”. 

Lige meget hvilket byggeri man arbejder på og hvilke højder man arbejder i, så skal man gå på arbejde og føle sig sikker og komfortabel. Føler du dig usikker, så gå til chefen og få undersøgt jeres udstyr, så man kan få ro i maven fremover. 

Mangler i det rette udstyr, så kan Alulock hjælpe dig. Alulock er leverandør på diverse udstyr, når man arbejder i højderne. Du kan få produkter som stiger, forskellige former for lifter, platforme og meget mere. De har eksisteret siden 1996 og deres produkter er kvalitetstestet og sikret, så man kan føle sig helt tryg, med dem som leverandører. 

Et godt tip hvis man vil give sine kunder inspiration 


Arbejder jeres virksomhed på et privatbyggeri eller erhvervsbyggeri vil der altid forekomme en form for tillæggende udearealer. Udearealer er en del af byggeriet og det skaber førstehåndsindtrykket, når der kommer nye folk på besøg eller forbigående. 

Til de nye udearealer, skal man ikke glemme hyggen. Her kan du som virksomhed, ved en lille anbefaling, give inspiration til kunden – når de nye udearealer skal laves. Hos BoMagasinet kan man finde inspiration til arealernes nye havemøbler

Hos BoMagasinet kan du finde inspiration, tips og produkter der er blevet testet. Denne platform kan hjælpe dine kunder, færdigt med sit byggeri, ved at være deres inspirationskilde. BoMagsinet berører også emner som bolig og fritid, elektronik, husholdning og hvidevarer, så de kan give dig inspiration til meget mere, end kun udearealerne. 
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce