Aniston

Hans erogene zoner

Vil du trykke på de helt rette knapper?

Er du træt af altid at bruge de samme moves i sengen? Her er lidt tips og tricks, du måske ikke har brugt for nylig.

Hans erogene zoner
Du ved helt sikkert, at en mands penis/pik/diller/tryllestav (kald den, hvad du lyster) er en af de temmeligt erogene zoner, og så kender du måske et par steder mere.

Men vil du gerne overraske lidt mellem lagnerne, så prøv at læse med her...

Øret
Der er en grund til, at man ofte bider sin kæreste i øret, og det er ganske enkelt fordi, det er en af de erogene zoner på kroppen.

Bid let, kys og slik derfor gerne øret eller øreflippen, men mål lige temperaturen, inden du stikker hele tungen ind i øregangen på fyren. Det er IKKE alle, der tænder på lige det.

Munden
Når vi kysser, bliver vi tændte. Det er ikke nogen hemmelighed. Der er ganske enkelt ikke meget, der er bedre end et godt snav.

Men bid også gerne lidt i læben og gå på opdagelse i hans mund - dog igen... Tag temperaturen, inden du stikker hele mørbraden ind!

Maven
Nus din kæreste på maven og ved navlen og brug gerne tungen. Navlen og maven er følsomme og tætte på hans kønsorganer.

Knæet
Et knæ lyder måske ikke umiddelbart så hot, men knæhasen er et utroligt følsomt sted, som du sagtens kan kaste din kærlighed over.

Det samme gælder i øvrigt albuehasen og armhulen. Hvor der er tynd hud, er der nydelse at hente...

Tæerne
Er kæresten, manden eller elskeren god til at tage sine regelmæssige fodbad, og har du vel at mærke lyst, så er tæerne også en af de erogene zoner på kroppen.

Kan du dog ikke få dig selv til at putte hans sure tæer med hård hud og storetås-behåring i munden, ja så find en lækker creme frem og giv hans fusser en kærlig omgang med hænderne.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE