Aniston

Hampen er tilbage hos The Body Shop

Kunderne har forlangt Hemp Face Protector tilbage. Det får de nu.

Da den populære ansigtscreme, Hemp Face Protector, blev fjernet fra The Body Shop butikkerne for omtrent halvandet år siden, udbrød der et ramaskrig blandt de trofaste kunder.
 
”Vi har fået mange mails og er blevet ringet op af fortvivlede kunder, der var desperate over, at den eneste ansigtscreme, som de kunne tåle, var blevet taget af hylderne. Vi havde flere kunder der fortalte, at de nu havde støvsuget lageret for Hemp Face Protector i samtlige butikker for at få de sidste cremer på markedet,” fortæller Marianne Gulløv, som er PR-manager hos The Body Shop.

”Det er så dejligt, at vi nu kan glæde kunderne med at fortælle, at den er tilbage. For dem der ikke kan tåle andre cremer, vil det nok føles som en lille julegave”.

Fair produkt
Ud over den begejstring, den hjemvendte Hemp Face Protector har skabt hos kunderne, så skaber den også glæde og et eksistensgrundlag for de Community Fair Trade leverandører, der leverer hampefrøolien til The Body Shop, og som får en fair pris for deres produkt.
 
Hemp Face Protector er en ret unik ansigtscreme, der giver masser af fugt og reparerer ekstremt tør hud.

Den indeholder Community Fair Trade hampefrøolie, der har et højt indhold af essentielle fedtsyrer. Fedtsyrerne absorberes nemt af huden, hvilket gør den til en meget effektiv fugtgiver, der gør tør hud glat og efterlader den blød og fugtet i op til 12 timer.

Udover Hampefrøolie indeholder Hemp Face Protector også Community Fair Trade sheasmør og økologisk bivoks, der er med til at holde på fugten.

Relancering af hampserien
Det blev besluttet, at Hemp Face Protector skulle udgå i forbindelse med relancering af The Body Shops Hemp-serie, men den er nu den altså kommet tilbage - forhåbentlig til stor glæde for de trofaste fans.

Så ud over at få den på hylderne i de danske butikker, så har de danske kunders protest bevirket, at også kunder i andre lande kan finde den i deres lokale butikker - en bedrift de kan være lidt stolte af.

Hemp Face Protector er en del af Hemp-serien, der derudover også består af plejende produkter til krop, hænder og fødder. Den er utroligt populær, da hampefrøoliens helende egenskaber hjælper på revner og sprækker i huden, og gør den til naturens kur til kronisk tør hud. Og lad det være sagt: Det virker!!
 
The Body Shop var de første i skønhedsbranchen, der bragte hampefrøolie ud til de internationale forbrugere og står det til de danske kunder, så gør de det også fortsat i deres Hemp Face Protector!


Hemp Face Protector fra The Body Shop har en vejl. udsalgspris på 130 kr.
ANNONCE
Hampen er tilbage hos The Body Shop
Hamp, verdens mest dyrkede afgrøde i oldtiden, har været brugt på mange måder siden år 1.000 f. kr.

Man brugte hampen til at rense og blødgøre huden, til medicin, til papirmasse, reb, tekstiler og mad.  Kunstnere som Rembrandt og Van Gogh brugte den tilmed som lærred til at skabe deres smukke værker.

Hamp forveksles ofte med marihuana, men hamp dyrkes på en måde, som gør, at den ikke indeholder de narkotiske egenskaber som marihuana
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce