Halloween
En treat - uden tricks!
Jeg ville ærlig talt undre mig, hvis der pludseligt stod en flok unger foran min dør den 31. oktober og tiggede om slik, mens de var klædt ud som spøgelser og zombier.
Men derfor kan jeg jo godt sørge for at bage en lille treat i anledningen af Halloween alligevel. Og hvad passer bedre til anledningen end Pumpin Pie?
Trænger du også til noget sødt, så se her:
Pumpkin Pie a'la Aniston
Du skal bruge:
150 gram hvedemel
100 gram smør
2 spsk. sukker
1 spsk. vand
1 æg
Fyld:
350 gram græskar-kød
2,5 dl mælk
1 tsk. kanel
2 æg
1 dl akaciehonning
Sådan gør du:
Rør mel og sukker sammen i en skål og tilsæt smør, som du smuldrer, æg og måske lidt vand efter behov. Rør det hele sammen.
Skær dernæst græskaren i stykker og kog i et kvarter. Mos stykkerne, så det bliver en lind masse.
Find en tærteform frem og læg den rullede dej i den. Forbag så dejen ved 180 grader i cirka 10 minutter.
Bland græskar og de resterende ingredienser til fyldet og læg det på den forbagte dej. Bag i ovnen i cirka 45 minutter og lad hvile, inden du går i krig.
Velbekomme!
100 gram smør
2 spsk. sukker
1 spsk. vand
1 æg
Fyld:
350 gram græskar-kød
2,5 dl mælk
1 tsk. kanel
2 æg
1 dl akaciehonning
Sådan gør du:
Rør mel og sukker sammen i en skål og tilsæt smør, som du smuldrer, æg og måske lidt vand efter behov. Rør det hele sammen.
Skær dernæst græskaren i stykker og kog i et kvarter. Mos stykkerne, så det bliver en lind masse.
Find en tærteform frem og læg den rullede dej i den. Forbag så dejen ved 180 grader i cirka 10 minutter.
Bland græskar og de resterende ingredienser til fyldet og læg det på den forbagte dej. Bag i ovnen i cirka 45 minutter og lad hvile, inden du går i krig.
Velbekomme!