Aniston

Hængebryster - nej tak

Ny undersøgelse: Løb er dine brysters værste fjende

Hvis du overvejer at brænde jule-sulet væk ved lange løbeture, kunne det være du skulle vurdere endnu engang om du hellere vil have pæne bryster, eller en god røv. For nye resultater fra England ser ikke lovende ud.
Hængebryster - nej tak
Har du nogensinde prøvet at løbe en rigtig lang tur, uden BH? Hvis ja, så vil du bevidne at de to små (eller store) ikke helt forholder sig rolige under turen.

Man har den her ubehagelige fornemmelse af at der bliver trukket i dem fra tyngdelovens side. Og nu er der så blevet lavet undersøgelser om netop dette. Man har nemlig bevist på Portsmouth University, Storbritannien, at kvinder får hængebryster ved løb uden BH.

De gennemsnitlige 200-300 grams "babs og nutte" bliver udsat for en belastning, der i særdeleshed i forbindelse med løb er så stor, at det giver permanente skader. Brysterne bevæger sig nemlig i fine otte-taller, hvilket strækker og vrider brystvævet.

Det kan lyde som en nørdet undskyldning for at sidde og stirre intenst på kvinder, uden BH der løber, men man har konstateret på Portsmouth University, at et bryst bevæger sig cirka ni centimeter per skridt, når man er i løb.
ANNONCE
Hængebryster - nej tak
Så hvordan undgår man at få hængepatter før tid?
Undersøgelsen påstår at sports-BH'en skulle være det mest ideelle valg, fordi den støtter væsentligt bedre end en almindelig BH, der dog er bedre end ingenting. Sports-BH'erne topper med 78 % reduktion i bevægelse, mens den normale BH må nøjes med 38 %.
 
Og inden vi så alle forlader lingeri-butikken for sportsbutikken, skal det nok lige siges, at undersøgelsen for en stor del var finansieret af Shock Absorber, der, sjovt nok, laver sports-BH'er. Så mon dog ikke man stadig sikkert kan løbe julefedtet af sig?
ANNONCE
Del

Seneste nyt