Aniston

Hader min chef

og vil have et nyt job!

Kender du det? Du manglede en plet, du glemte spejlet. Husk nu dit, husk nu dat! Hvor mange gange skal man finde sig i uhøflige irettesættelser? Og hvor mange gange skal man finde sig i at blive kostet rundt - kun for at gøre chefen tilfreds?
Hader min chef
Jobrelateret Humor er en side, hvor du kan finde en masse 'gode råd' til de chefer, der sætter dit pis i kog!

Mon ikke alle kender det? Man skal lægge ører til chefens dårlige humør, fordi han blev nødt til at blive oppe hele natten, fordi kunderne ikke ville gå hjem, hvorefter han om morgenen vågnede med hold i ryggen.

Derudover har han underskud, han skal gå tur med hunden, og konen er konstant efter ham. Han synes bare, at hele verden ramler, og samtidig tillader han sig at stille umenneskelige krav til dig - krav du ikke kan opfylde fuldt ud.

Her er et par citater fra Jobrelateret Humor, som jeg synes rammer perfekt på mine erfaringer med min nuværende chef:

 • Fortæl mig om alle dine små problemer. Der er ingen andre der har problemer og det er rart at høre om folk der ikke er så heldige som mig. Specielt nyder jeg at høre om hvor hårdt det er, at skulle betale skatter af den bonus du fik for at være sådan en god leder.


 • Og så er der alle de gange, han står lige bag dig og lader dig føle, at han holder øje med dig! Du bliver nervøs for at gøre noget forkert, du tænker ikke på andet end at gøre det rigtigt og glemmer at holde øje med, om du rent faktisk gør det rigtigt. Så gør du det forkert, og han griber ind; irriteret over at du ikke fatter det - selv efter adskillige forklaringer.

ANNONCE
Hader min chef
Hvis det er noget der virkelig haster, så kom løbende og spørg til den hver tiende minut. Det hjælper! Eller endnu bedre stå bag min ryg og giv mig gode råd ved hvert tastetryk.


 • Så snart han går sin vej, kan du sagtens gøre dit job uden fejl! Men det opdager han ikke, og derfor giver han dig flere og længere vagter. Du lærer det jo nok meget hurtigere, når du bliver så udmattet, at du ikke kan drømme om andet end dit livs job!

 • Gør hvad du kan for at sørge for, at jeg bliver så længe som muligt på arbejde! Jeg elsker stedet og har egentlig ikke andre steder at tage hen. Jeg har faktisk ikke noget liv ud over jobbet.


 • Når så du endelig har lært det, skal du jo nødigt have for mange komplimenter. Det kunne jo ske, at du begyndte at slappe af!

 • Hvis jeg gør et job specielt godt, så hold det hemmeligt - hvis det slipper ud, kunne det betyde en forfremmelse eller en lønforhøjelse.


 • Han havde lovet dig en lønforhøjelse efter en måned, men hvad skete der: Hov, det havde han jo glemt!

  Giv mig en gennemsnitlig vurdering og en minimal lønforhøjelse. Jeg er her ikke for pengene.

  I det hele taget føler du dig taget ved næsen. Du arbejder dag ud og dag ind, du får en dårlig løn, du får med pisken hele dagen, og du er så træt i din fritid, at du ikke har energi til at søge efter et nyt job!

  Opfør dig kun anstændigt overfor mig, når det job jeg udfører for dig har stor betydning for dit liv og kunne sende dig direkte til leder helvedet.

  Læs resten af citaterne her. Det er ganske sjovt, og du kan også more dig over de to efterfølgende jokes!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce