Aniston

Hårpynt og smykker fra Fat Cat Stuff

Unika, farverige og sjove, sådan beskrives accessories fra Fat Cat Stuff

Mangler du den perfekte sommer hårbøjle med blomster? Eller en elegant lille hat prydet med fjer og slør? Du leder måske efter et skægt indslag til smykkeskrinet som øreringe med cupcakes, pink flodheste eller blå puddelhunde? Så er det hos Fat Cat Stuff, du skal lede.

Pigerne bag mærket, der blev grundlagt i 2008, er Mette Ørum og Pia
ANNONCE
Hårpynt og smykker fra Fat Cat Stuff
Schellerup. De syntes der manglede lidt pynt i deres garderobe, og da
der ikke var noget for dem i butikkerne, gik de selv i gang med at lave øreringe og hårpynt. Hurtigt blev deres kreationer dog populære, og de fik pludselig en stor efterspørgsel på deres smykker og hårpynt.  De besluttede derfor at sætte varerne i produktion.

Fat Cat Stuff faldt også hurtigt i Lisbeth Østergaards smag. Hun har båret smykker fra Fat Cat Stuff ved forskellige lejligheder, f. eks AllStars der blev vist på TV2. Andre der har taget de farverige accessories til sig, er butikken Storm der ligger på St. Regnegade i København. Fat Cat Stuff har derfor lavet en speciel kollektion eksklusivt til Storm, der bl.a. består af halskæder med sløjfer, fingerringe med cupcakes og hårspænder med candyfloss, lollipops og donuts. Du kan se hele kollektionen her.
ANNONCE
Hårpynt og smykker fra Fat Cat Stuff
Pigerne bag mærket er i fuld gang med at bygge en ny webshop op, hvor du kan se og bestille varerne. Imens den bliver klar, kan du dog stadig købe smykkerne på fatcatstuff.dk. Hvor du også kan finde det udvalg af butikker, der sælger pigernes smykker.
Del

Seneste nyt

ANNONCE