Aniston

Hårmoden i 2005

Hvordan skal frisuren sættes her i år 2005?

Hårmoden i 2005 kræver for en stor del mellemlangt eller helt langt hår. Lidt surt for folk med korte frisurer. Det centrale ord er "casual", frisuren skal ikke se for stylet ud på trods af, at man måske rent faktisk har brugt lang tid på at sætte den.

Skødesløst hår
ANNONCE
Hårmoden i 2005
Det helt store forbillede for tiden er Jude Laws kæreste, Sienna Miller. Det gælder både hvad angår tøjmode og hårmode. Hendes hår er "casual" med bløde, bølgende lokker sat i en skødesløs, rodet frisure.

Frisuren kan opnås ved enten at bruge varme curlere i forskellige størrelser i et par minutter, eller ved at investere i en "surf-spray". Sidstnævnte er en blanding af saltvand og olie, som giver den samme fornemmelse, som når man har været på stranden. Med sprayen er det nemt at lave "casual"-bløde lokker à la Sienna Miller.

Hårbøjle

Tænker du med gru tilbage på 1980"erne, hvor det var ganske populært at gå med hårbøjle? Nu har forskellige kendte designere taget den frem igen som en af år 2005"s hotte hår-accessories. Så har du gemt dine gamle hårbøjler, fra da du var lille, så er det med at få hevet dem frem igen, hvis du vil følge tendenserne hos blandt andet "Cacharel", "Celine" og "Louis Vuitton". Både diskrete og markante bøjler kan bruges alt efter ens stil og personlighed.

Et andet alternativ til hårbøjlen er at binde et silkebånd om hovedet, eventuelt med en lille sløjfe placeret lidt skråt for midterskilningen. Båndene kan være i alle mulige farver og breder, så mulighederne er mange.
ANNONCE
Hårmoden i 2005
Fuglerede

Det kan godt se lidt vildt ud, og mange vil sikkert blive lidt skræmt af denne frisure. Men på trods af det, så har mange modehuse brugt "fuglerede-frisuren" på catwalken. Frisuren kræver ikke, at man sætter håret op på en speciel måde, bare det bliver gjort, så man får et pjusket og tilfældig-udseende look.

Brunette

Drop det blonde look, og farv dit hår brunt. De mest populære supermodeller lige nu har brunt hår, så måske er det værd at overveje, om man bør skifte den blonde eller rødlige hårfarve ud med en brun nuance.

En god idé er at supplere med lyse striber for at give håret mere liv.

Sjælden hårvask

Ja, det lyder lidt ulækkert, men de førende frisører verden over anbefaler faktisk, at man nøjes med at vaske sit hår 2-3 gange om ugen. For det første er det sundere for hår og hovedbund, og for det andet gør det ofte håret nemmere at sætte. Men hvad gør man så, når det begynder at blive lidt fedtet? Man bruger simpelthen hårpudder, som drysses i håret og fjerner den fedtede fornemmelse.

Hårpudder kan fås i forskellige farver alt efter, hvilket skær man ønsker i håret.
ANNONCE
Hårmoden i 2005
Flet og sno

Der er ingen grænser for mulighederne, hvad angår at flette og sno håret. Og så er det oven i købet moderne lige nu. Alverdens kreative frisurer med fletninger blev set på catwalken hos "Pucci" og "Kenzo", men der er ingen generelle retningslinier for, hvordan frisuren helt præcist skal sættes.

Hos forskellige designere blev der også brugt silkebånd, som blev flettet ind i håret. Endvidere blev brocher og lignende også brugt som hårpynt, hvilket jo er en nem måde at gøre en frisure mere spændende på.

Gør hvad du vil

Dette var så nogle af budene på hårmoden i 2005. Men man behøver jo langt fra at være slave af tidens tendenser. Der er altid visse frisurer, som aldrig går af mode.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce