Aniston

Hårlook Bllack Noir SS11

Kig med bag scenen, hvor frisurerne blev kreeret ved modeugens Bllack Noir SS11 show på Zen Nightclub.

Kom med backstage, når TRESemmés danske Lead Stylist Lasse Pedersen styler skønne modeller til Bllack Noir SS11 show på Zen Nightclub ved Copenhagen Fashion Week den 11. august 2010.


Hårlook Bllack Noir SS11
TRESemmés danske Lead Stylist Lasse Pedersen stod bag hårstylingen til Bllack Noirs show under modeugen i København i sidste uge. Og han har ladt os tage et kig over skulderen på ham og på de mange flotte frisurer.

Looket, som Lasse Pedersen har kreeret, beskrives som en moderne version af en rock chick. Stylisten selv forklarer:

'Bllack Noirs stil er meget 'rock chick', og i mange år har netop det look været løst, lidt fedtet og vildt hår, men vi ville gerne at nå frem til en mere sej og sofistikeret udgave: Et mere stramt, elegant og selvsikkert look'. Frisuren er forholdsvis simpel og ret nem at lave for almindelige piger, der står foran spejlet derhjemme. Kort fortalt skal håret samles i en løs knold i nakken, i siderne skal det ligge stramt ind til hovedet og der skal være et højt punkt på midten, for at opnå den skarpe 1980'er inspirerede linje i frisuren. 'Når man skal lave et skarpt look, er en hårlak uundværlig', siger Lasse Pedersen.

Produktinspiration til looket
Eftersom Lasse Pedersen er Lead Stylist hos TRESemmé, har han naturligvis anvendt stylingprodukter fra netop TRESemmé undervejs.
ANNONCE
Hårlook Bllack Noir SS11
'Her har vi brugt mit absolutte yndlingsprodukt, TRESemmé Volume & Lift Hairspray, som jeg er vild med at bruge til især håropsætninger, fordi den er meget medgørlig; du kan stadig børste og røre ved håret, og du får aldrig så stift et look at håret mister sin bevægelighed. Desuden er det vigtigt med en hårlak, der er nem at børste ud, men som stadig holder på frisuren'.

Det skrabede wetlook
Til at give håret et skrabet wetlook i siderne har Lasse Pedersen også brugt et TRESemmé-produkt, nemlig 24 Hour Body Sculpting Spray Gel fra TRESemmés kommende styling-sortiment - og sådan har han gjort:

'Jeg har sprayet den på helt inde ved hovedbunden for at kunne skrabe håret så hårdt tilbage. Modsat en hårlak skal man bruge et produkt, der ikke bare lige kan redes ud, men som giver helt fantastisk hold.'

Han pointerer derefter, at det afslutningsvis er det vigtigt at bruge et produkt, der giver glans.

'Lige i dette tilfælde har jeg valgt en shine spray fra TRESemmé, som giver glans på hele overfladen af håret. Den lægger en hinde, som ved normal brug gør håret glansfuldt og blankt, men til showet her i dag bruger vi så meget, at håret kommer til at se vådt ud. Det reflekterer lyset på catwalken og giver det skarpe look vi er ude efter her'.

Kig med backstage, mens Lasse Pedersen styler ved Bllack Noir-showet:
ANNONCE
Hårlook Bllack Noir SS11
Lasses råd til danske kvinder
Men hvad er så stylistens råd til dig og mig?

Han mener, at kvinder i alle aldre skal turde at springe ud i flere opsætninger og gøre lidt mere ud af håret til daglig.

'Jeg synes gerne, I må gå efter et lidt mere sofistikeret look. Det er faktisk moderne at kreere et look på sig selv, og håret må gerne se mere 'sat' ud, end det har gjort i lang tid. Vi har i mange år brugt timer foran spejlet på at skabe frisurer, der ser lidt tilfældige ud, men nu er det altså i orden, at man kan se der er omtanke bag håret. Lav gerne en frisure, der understreger din personlighed, og som måske er mere skarp end tilfældig', råder Lasse Pedersen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt