Aniston

Håbefulde Unge Forfattere

Forfatterforening

9 ud af 6 stjerner
Der findes op til flere hjemmesider for skriveinteresserede, uanset om du blot har et enkelt digt liggende hjemme i skuffen, eller allerede sidder klar med den første roman.
Håbefulde Unge Forfattere
Fordelen ved at melde sig ind på en side for skriveinteresserede er, at man møder andre, der har samme interesse som én selv, og at man kan få kritik på sine tekster.

Der findes som sagt mange gode hjemmesider for skriveinteresserede, en af dem er HUF.

HUF - Håbefulde Unge Forfattere
HUF er en forening. Det vil sige, at der er en bestyrelse, og at alle medlemmer kan stille op til bestyrelsesposterne, når der ved generalforsamlingen er valg.

Foreningen udgiver sommetider tekstsamlinger med medlemmernes tekster, og holder forskellige arrangementer for eksempel med forfatterforedrag.
HUF har desuden et medlemsblad, der udkommer to gange årligt.

På HUFs hjemmeside, www.HUF-online.dk, kan man uploade tekster og give hinanden respons. Desuden er der et forum, en forlagsliste, en liste med skrivegrupper og meget mere.

Vurdering
Det skal ingen hemmelighed være, at jeg selv er medlem af HUF. Derfor er jeg måske ikke helt opbjektiv, men jeg vil forsøge at være det.

Jeg er virkelig glad for, at jeg meldte mig ind for snart to år siden, for jeg har mødt rigtig mange spændende mennesker gennem HUF.
Jeg er medlem af én af HUFS skrivegrupper, og gennem den fik jeg modet til at starte på en roman.

Der er mange, der vil se det som en ulempe, at det koster penge at melde sig ind i HUF (100 kr. efter seneste generalforsamling), men det gør jeg ikke. Tværtimod ser jeg det som en styrke ved HUF, for det betyder, at foreningen får råd til at afholde arrangementer i den virkelige verden, og det synes jeg er rigtig spændende.

Jeg vil foreslå dig at melde dig ind i HUF, hvis du skriver, er under 35 år, og ønsker kontakt med andre forfattere og forfatterspirer. HUF er stadig ung, derfor er der mange ting, der stadig er under opbygning, men det betyder bare, at du vil få mere indflydelse, end i en allerede fuldt udbygget forening.
ANNONCE
Del

Seneste nyt