Aniston

Guide: Uundværlige tips til når smartphonen kommer med på ferie

Er du én af dem, hvor din iPhone, Samsung eller HTC er din bedste rejse-makker, så se lige disse absolut vigtige tips, som er guld værd på rejsen.

Sommersæsonen er et afsluttet kapitel, og mange er allerede begyndt at tænkte på det næste ferieeventyr, som enten skal oprinde i vinterhalvåret eller sommeren 2018. Efter de nye regler for roaming i EU er trådt i kraft, har debatten om hvorvidt smartphones og ferier burde forenes været til heftig diskussion. Netop efter de nye roaming regler, er det gået op for mange, hvor uundværlig vores højtelskede mobilos egentlig er på ferierne. Er du én af dem, hvor din iPhone, Samsung eller HTC er din bedste rejse-makker, så se lige disse absolut vigtige tips, som er guld værd på rejsen.


Danskerne rejser på ferie som aldrig før – både når det gælder charterferie, storbyferie og ikke mindst oplevelsesferie. Samtidig har vi også svært ved at slippe vores elektroniske devises på ferien, hvorfor ofte vores smartphone bliver det vigtigste i bagagen.

Covers eller skærmbeskyttelse er absolut must-have
Stort set alle smartphone-ejere har stiftet bekendtskab med, hvor følsom sådan en lille sag er. Hvem har ikke været vidne til et skærmbrud, efter et tab af telefonen fra køkkenbordet, ud af tasken eller, hvis man er til fest, ned i toilettet. Inden man rejser af sted på ferie, er det derfor en god idé at have beskyttet sin telefon med skærmbeskyttelse eller covers.

Der findes covers i mange forskellige udgaver, alt efter din smag og hvor meget du ønsker dit cover skal dække telefonen. Ligeså vel som der findes covers der primært beskytter kanterne, findes de også med fliplåg eller klap, så dit cover beskytter telefonen ekstra. Er du ikke rigtig til diverse covers, så kan skærmbeskyttelse anbefales. Skærmbeskyttelse fås både som panserglas eller som skærmfilm.

Husk en powerbank
Udover covers og skærmbeskyttelse, så findes der også andet nødvendigt tilbehør til mobilen, når du er afsted i verdenen. Hvem kan ikke forestille sig situationen, hvor tøserne endelig er samlet foran Louvre Museum i Paris – alle klar på et selfie med den kolossale bygning i baggrunden, du er den eneste som har strøm tilbage på din iPhone og er top-klar til at tage dagens sidste, og ikke mindst det vigtigste billede. Men pludselig dør telefonen inden du når at tage billedet. Antiklimaks og mage til flad slutning skal man lede længe efter.

For at undgå den lidt skuffende afslutning på en ellers dejlig dag, så kan det anbefales at huske en powerbank, så du altid kan lade din telefon op, uanset hvor du befinder dig henne. Psssst - bonustip; hvis du er rejst til et land, hvor de har andre stik, end vi har i Danmark – så husk adapteren.

Undgå at drukne i bilag
Hvis man tager på en ferie, hvor der skal opleves en masse og man derfor både skal leje bil, booke billetter til en masse seværdigheder udover at have styr på både flybillet og hotelbookingen. Så kan man godt løbe op i relativt mange bilag og bekræftelser, som skal slæbes med rund på turen. Derfor kan det godt betale sig, at bruge et par minutter på at sætte sig ind, hvilke muligheder der er for at samle alle bookinger og bekræftelser på telefonen. Der findes rigtig fine (og tilmed gratis) apps til netop dette formål.

ANNONCE
Del

Seneste nyt