Aniston

Guide til tøjkøb på nettet

Holder du dig tilbage, når du bliver forelsket i kluns online?

Faren for, at det tøj, man køber på nettet, enten sidder helt forkert eller er den forkerte størrelse er ret stor. Men på hjemmesiden Drømmeliv.dk bliver man holdt i hånden med en ny tøjguide.

Guide til tøjkøb på nettet
Hører du til dem, der afholder sig fra at købe lækre musthaves på nettet, fordi du lidt for mange gange er endt med noget, der var godt i teorien men bare helt skidt i praksis?

Så kan den nye tøjguide på Drømmeliv.dk måske hjælpe dig på vej.

Bliv guidet til det næste tøjkøb
I følge kvinden bag Drømmeliv.dk er der mange kvinder, der helt afholder sig fra at handle tøj på nettet, fordi de er bange for at vælge det forkerte tøj og de forkerte størrelser. Men det har hun sat sig for at gøre noget ved med den nye tøjguide på siden, der skal hjælpe til det helt rigtige tøjkøb.

Tøjguiden tager højde for parametre som: Hvilken figur har du? Hvilken størrelse skal du vælge? Og hvilket tøj passer lige til din figur? Alt sammen ting, der kan være svært at gennemskue, når man ser et foto af et stykke tøj på en hjemmeside.

'Mange kvinder ved ikke, hvad der passer til deres figur. I tøjbutikken kan man få hjælp af ekspedienten, men hvad gør man online? Vores filosofi er, at vi skal hjælpe kvinder med at finde det rigtige tøj. Med vores tøjguide kan man nemt se, hvad der klæder ens figur og nemt finde frem til den stil, der passer,' fortæller Kristina Løvendal, som står bag den nye online tøjguide på Drømmeliv.dk.

Korrekt størrelse og rigtigt figurvalg
Tøjguiden tager udgangspunkt i fem grundfigurer, der dækker langt de fleste kvinders former.

Guiden tager således hensyn til brystmål, talje, ben og hofter.

Rent praktisk vælger du den figur, der ligner dig bedst, hvorefter du bliver guidet præcist til det tøj, der passer til netop din figur.

Tøjguiden er desuden kombineret med en guide til, hvordan du vælger den rigtige størrelse, så du undgår at købe small i stedet for medium.

'Min erfaring viser, at mange kvinder undlader at købe tøj på nettet, fordi de er bange for at købe det forkerte. Det råder vi nu bod på med vores figurguide, der både guider kunderne til at vælge den rigtige størrelse og til at vælge det tøj, der passer bedst til deres figur,' fortæller Kristina Løvendal.

Guiden er nem at gå til, og der er mange spændende mærker på hjemmesiden såsom Day Birger Et Mikkelsen, Humanoid og InWear, så nu er der ingen undskyldninger for ikke at hoppe ud i de gode tilbud på nettet.

Dog skal det siges, at undertegnede endnu ikke har prøvet at shoppe med udgangspunkt i guiden på siden.

Se mere på Drømmeliv.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE