Aniston

Guide til det okkulte Danmark

Jylland og Fyn

9 ud af 6 stjerner
"Guide til det okkulte Danmark: Jylland og Fyn". Anden del af et tobindsværk, der er en vejviser til overnaturlige væsener, spøgelser, uhyggelige gader, mystiske fænomener og steder, som er at finde her i Danmark.
Guide til det okkulte Danmark
Alle kender et sted, hvor "man siger", at der er en mystisk stemning, eller hvor "noget har fundet sted". Bogen 'Guide til det okkulte Danmark' viser på underholdende og indlevende vis læseren de steder, hvor gode historier, fakta og overleveringer flyder sammen. Det er en kortlægning af steder i Danmark, hvor der er mere mellem himmel og jord, end vi umiddelbart kan forklare.  

"Guide til det okkulte Danmark: Jylland og Fyn" er skrevet af Bo Bomuld Hamilton-Wittendorff, som i mange år har været optaget af at undersøge, hvilken historie, der gemmer sig bag steder, byer, bygninger og mennesker, han støder på. Og resultatet er altid noget andet end først antaget. Så han valgte at finde ud af, hvad Danmark havde at skjule af okkulte ting og oplevelser, og efter at have talt med mange forskellige personer, som havde haft mystiske oplevelser, valgte han at undersøge tingene og skrive om det okkulte i Danmark.

"Guide til det okkulte Danmark" er en spændende vejviser til mystiske fænomener rundt omkring i Danmark. Men ikke nok med det, så er der også flotte og stemningsfulde billeder fra de mystiske steder, samt GPS-koordinater så man selv kan tage på jagt efter det okkulte med bogen i hånden.

Bogen tager dig på en spændende og uhyggelig tur rundt i Danmark, hvor man besøger hjemsøgte steder, dunkle gader, underjordiske gange, hellige kilder og mystiske skove. Man møder grå damer, spøgelser, onde ånder og hekse. Og så hører man om heksebrændinger, djævlebesættelser, halshugninger, og mange, mange andre spændende og uhyggelige ting.

"Guide til det okkulte Danmark" er god og spændende læsning, der giver et godt indblik i, hvad der er sket de forskellige steder i landet. Det er underholdende, men til tider skræmmende læsning, som kan kræve en stærk mave! "Guide til det okkulte Danmark" beskæftiger sig med omkring 50 steder, og indholdet er inddelt geografisk og er skabt til at blive brugt aktivt, hvis man vil have en anden oplevelse end blot dét, øjet ser.

Begge bøger i serien kan varmt anbefales til julegaver.

Tak til forlaget Documentas for fremsendelse af bogen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt